Apple Watch İle Sağlık Şirketleri Daha Güvenli

Sağlık sigortası şirketi Aetna, Attain adlı yepyeni sağlık programını yürütmek için Apple Watch’un gücüne güveniyor. Aetna’nın yeni katılım girişimi, katılımcılara sağlıklı davranış karşılığında gerçek dünya ödülleri sunacak ve Aetna katılımcının ilerlemesini ölçmek için Apple Watch ile güvenli ve özel olarak toplanan verilere güvenecek.

Apple Watch Daha Kapsamlı Kullanılacak

Aetna’nın yeni Attain wellness inisiyatifi, Apple Watch’un bu ölçekte daha güvenilir bulunduğunu gösteriyor. Aetna; yaklaşmakta olan Attain programının dört yönden tasarlandığını söyledi.

Birincisi Aetna; yaş, cinsiyet ve ağırlığa göre her katılımcı için özelleştirilmiş günlük ve haftalık aktivite hedefleri belirleyecek ve Apple Watch sayesinde bu hedefler adım izleme ile sınırlı kalmayacak. Bunun yerine yoga ve yüzme gibi diğer aktiviteleri içerecek.

Ayrıca kazanma şartları; günlük sağlık ölçümünün bir parçası olarak uyku, farkındalık ve beslenme iyileştirmelerinin geliştirilmesine odaklanan düzenli zorluklara da dayanacak.

Gizlilik odaklı katılım programı; Apple Watch tarafından yakalanan verilere ek olarak Aetna üyelerinin sağlık geçmişini de içerecek. Bu bilgiler, hastalık kontrolü yaptırmayı hatırlamak ve birinci basamak doktorunuzla düzenli ziyaretler yapmak gibi olumlu aktiviteler içerebilir.

Exit mobile version