Apple Watch 5 Sınırları Zorlamaya Devam Edecek

Apple Watch biraz hayat kurtarıcı. Ne zaman düştüğünüzü algılayabilme kabiliyeti ve ECG monitörü, kullanıcılara beklenmedik bir şekilde yüksek veya düşük kalp atışları yaşıyorlarsa söyleyebilme yeteneği ile sizi korumak isteyen bir teknolojidir.

Söylentiler Apple Watch 5’in daha iyisini yapabileceğini ve gerçekleşmeden önce vuruş algılamasına yardımcı olabileceğini söylüyor.

Apple Watch 5 Ne Tür Özelliklerle Hayat Kurtaracak ?

Raporda Apple’ın baş işletme sorumlusu Jeff Williams şöyle diyor: “Hasta olduğunu keşfeden Apple Watch kullanıcılarının günlük teşekkür mektuplarını alıyoruz. Erken teşhis ile ilgili sonuçlar ve önleme hakkında daha derin bir anlayış istiyoruz. Kardiyovasküler hastalıklarda uzun bir geçmişi ve uzmanlığı olan Johnson & Johnson ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz. ”

Johnson & Johnson’ın genel başkan yardımcısı Paul Stoffels şunları ekledi: “Amaç, hastalıkların erken dönemlerini belirlemek ve Apple’ın fiziksel bilgilerini ve sahip olduğumuz tıbbi ve bilimsel teknik bilgilerimizi birleştirerek inmeyi önlemek.”

Bir inmeyi tespit etmek için hali hazırda pek çok uygun yöntem bulunmadığından, bu ilginç bir teklif.

Çalışma bu yılın başlarında başlayacak ve birkaç yıl sürecek, bu nedenle yakında bileğinizin etrafında olmasını beklemeyin. Ancak gelecekte Apple Watch, hayatınızı kurtarmak için ayarlanmış olacak gibi görünüyor.

Exit mobile version