Apple Ürünlerine Yeni Zam! İşte iPhone Modellerinin Yeni Fiyatları

Apple Türkiye WWDC 2022 etkinliğinden sonra tüm cihazlarına zam yaptı. İşte iPhone modellerinin ve diğer ürünlerin yeni fiyatları...

Ülkemizde yaşanan döviz kurundaki artış nedeniyle Apple, iPhone modelleri dahil tüm cihazlarına zam yaptı. Apple’ın dün gerçekleştirdiği WWDC 2022 etkinliğinde Apple Store’a girişler yapılamadı. En son 2018 yılında böyle bir durum meydana gelmişti. Dün gerçekleşen etkinlikte de giriş yapılamaması nedeni olarak, etkinlik sonrası sitedeki fiyatların güncellemesi gösterildi.

Apple iPhone ürünlerine son 3 ay içerisinde ikinci büyük zam uygulandı. Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı WWDC 2022 etkinliğinde iOS 16 ve yeni MacBook modellerini duyurulurken Türkiye fiyatlarına zam yapıldı. En son Mart ayında zamlanan telefonlara 3 ayın ardından yeni bir zam geldi. iPhone 13 fiyatları %17,5 – % 22,2 aralığında zamlanırken güncel fiyatlar araştırılmaya başlandı. Son zammın ardından en pahalı iPhone fiyatı 41 bin TL’yi buldu.

Apple, Türkiye’deki iPhone fiyatlarına bundan önce 8 Mart’ta yüzde 14 ile yüzde 19 arasında değişen oranlarda zam yapmıştı. 6 Haziran’da yapılan son zammın ardından, bu yıl Türkiye’deki iPhone fiyatları ortalama yüzde 40 zamlanmış oldu.

İşte Apple iPhone ve Diğer Ürünlerin Zamlı Fiyatları

iPhone 13 Serisi

Diğer Telefon Modelleri

MacBook Zamlı Fiyatları

Apple iPad Fiyatları

Apple Aksesuarları Zamlı Fiyatları

 

Exit mobile version