Apple Taktik Değiştirme Kararı Aldı: Yenilikler Olacak

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden bir tanesi olarak bilinen Apple, taktik değiştirme kararı ile tüm dikkatleri üzerine çekecek. İşte konuyla ilgili merak edilen tüm detaylar.

Apple tarafından kesin olarak değiştirilen 3 farklı strateji olduğunu söylemek mümkün. Öncelikle şirket üretim yerinde son derece önemli değişimler yapacak gibi görünüyor. Bildiğiniz üzere firmanın öncelikli üretim noktası Çin olarak biliniyordu. Şimdi ise bu değişti ve büyük ölçüde Hindistan ile Vietnam’a doğru kaydı.

Apple taktik değiştirme hamlesi farklı yerlere kayıyor

Gelen son haberlere göre Apple, üretim konusunda giderek daha fazla büyüyen bir pazara yöneliyor. Hindistan, son dönemlerin en parlak ülkeleri arasında. Bu, son zamanlarda bozulan ABD-Çin ilişkilerinin de bir sonucu.

Apple taktik değiştirme

Firmanın kesin olarak değiştireceği bir diğer stratejisi ürünleri ile alakalı. Normal şartlarda Apple, uygun fiyatlı modeller üretmezdi. Ancak bu durum iPhone SE ile iyice değişti. Muhtemelen şirket, bu tür ürünlere eskisine göre daha sık yer verebilir. Elbette bunun çok sık tekrarlayacağı söylenemez. Ancak şirket en azından bir süre daha bunu devam ettirebilir.

Apple tarafından izlenecek son strateji ise tamamen donanımları çıkarmakla alakalı. Bundan sonra şarj aleti ve bazı donanımlara yer verilmeyebilir. Sizce Apple başka hangi konularda değişikliğe gidecek? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version