Apple News Plus Şimdi Kayıt Alıyor

Apple, Apple News Plus üyeliğini gösteri zamanı isimli ana açılışında duyurdu ve şimdi iPhone, iPad ve macOS bilgisayarlarda kullanılabiliyor. Hizmet diğer kaynakların yanı sıra; 300’ün üzerinde dergide ve LA Times, The Wall Street Journal’dan gelen haber içeriğine de erişim içeriyor sunuyor.

Apple News kullanıyorsanız, uygulamanızın güncellendiğinden ve cihazınızın en son yazılımı kullandığından emin olun. iPhone’lar ve iPad’ler dahil mobil cihazlar için abone olmak istiyorsanız, iOS 12.2’yi indirmeniz gerekiyor.

Apple News Yeni Sürümlerle Çalışacak

MacOS dizüstü bilgisayarınızda veya masaüstünüzde herhangi bir okuma yapmayı planlıyorsanız, bir abonelik için kaydolmadan önce yeni macOS 10.14.4 sürümüne ihtiyacınız olacak.

Ayrıca Apple ilk ay deneme imkanı sunuyor. Bu ücretsiz deneme hakkında biraz garip olan şey; iptal ederseniz erişiminizin derhal sona ermesidir.

Ücretsiz sürenin geri kalanında atlayabilmenizi sağlayan diğer ücretsiz denemelerin aksine, yenilenmeden bir gün önce iptal etmek için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor.

Exit mobile version