Apple News Abonelik Servisi İçin 25 Mart’ta Etkinlik Düzenlenecek

Yakın bir zamanda başlayacak olan ücretli Apple News abonelik servisi için 25 Mart’ta bir etkinlik planlandığı bildiriliyor.

Gelen sızıntılar; Apple’ın aylardır Apple News’e sınırsız bir abonelik eklediğini söylüyor. Şirketin; Netflix, Hulu’nun TV ve filmler için sağladığı gibi, tek bir pakette premium dergi ve haber abonelikleri sunacağı öne sürüldü. Hizmeti önizleyen görüntüler, geçen ay iOS 12.2 beta sürümünde bulundu ve bu da Apple’ın piyasaya sürülmeye yakın olduğunu gösteriyor.

Apple News Daha Gözde Olacak

Her ne kadar kesinleşmese bile, bu hizmetin yaklaşık 55 TL olacağı da yapılan tahminler arasında. Şu an için Apple şirketi, kullanıcıların vereceği tepkiyi merakla bekliyor ve fiyatlandırmayı da buna göre belirleyecek.

Ücretli Apple News aboneliği, Apple Music ve yaklaşmakta olan TV servisi ile birlikte Apple’ın gelecekteki yeni gelir kaynaklarını keşfetmesi sonucunda bu tablo ortaya çıktı. iPhone satışlarındaki düşüşün ardından, ileriye dönük ücretli hizmetleri satma eğiliminde olan şirket; bu kararlılığını sürdürecek gibi görünüyor.

Exit mobile version