Apple Music, Replay Özelliğini Aylık Olarak Sunuyor

Apple Music, Replay özelliğinin aylık bir versiyonunu kullanıma sunuyor. Peki, bu özellik kullanılarak her ay nasıl bilgi edinebilir?

Apple Music, Replay Özelliğini Aylık Olarak Sunuyor

Apple Music, kullanımı yıl sonu ile sınırlı bir özellik olan Replay’i aylık olarak sunmaya başlıyor. Yıllık Replay özelliği yine kullanıcılara sunulmaya devam edilecek ancak aylık versiyonu, dinleme geçmişine dair daha ayrıntılı bir bakış atma imkânı sunuyor.

Apple Music, Replay Özelliğinin Aylık Versiyonunu Geliştirdi

Yeni özelliği kullanmak için replay.music.apple.com adresini ziyaret etmek ve Apple Music için kullanılan Apple kimliği ile giriş yapmak yeterli. Her ay en favori şarkıların, albümlerin ve sanatçıların yanı sıra daha pek çok bilgiyi görüntüleyebilirsiniz. Apple, bunları arşivleyeceğinden daha sonra dönüp tekrar kontrol edebileceksiniz.

Yeni özellik sayesinde her ay ulaşabileceğiniz bilgiler şunlardan oluşuyor:

Replay özelliğini kullanamayanların daha fazla müzik dinlemeye ihtiyacı olabilir. Bu, Apple Music’in kullanıcının dinleme deneyiminden hareketle yeterince veri toplayamamasının sonucunda ortaya çıkan bir sorun olsa da çözümü de yine uygulamada daha fazla vakit geçirmekten ibaret.

Exit mobile version