Apple Maskeleri İlk Defa Ortaya Çıktı!

Apple maskeleri

The shipper wears a mask and gloves, delivering food to the home of the online buyer. stay at home reduce the spread of the covid-19 virus. The sender has a service to deliver products or food quickly

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden bir tanesi olarak Apple bu defa çok daha farklı bir işe kalkıştı. Firmanın maskeleri ile gündeme gelmesi bekleniyor.

Kendi maskelerini üretme kararı alan Apple, böylece çalışanlarına verdiği değeri göstermek istedi. Genel olarak bakıldığında maskelerin, çalışanları büyük ölçüde koruyabilecek potansiyele sahip olduğu hemen görülüyor. “Unbox Therapy” olarak isimlendirilen bir kanal, şirketin maskelerinin kutu açılımını gerçekleştirdi.

Apple maskeleri üstün koruma sağlayabilir

Firmanın mühendislik ve endüstriyel tasarım birimi bu maskelerin yapımında temel rollerden birisini oynadı. Böylece genel olarak bakıldığında gerçekten de şık bir tasarımın ortaya konulduğu hemen farkediliyor. Yüksek kaliteli kumaştan yapılması ise kalitesini artıran detaylar içerisinde yer alıyor.

Bu maskenin üst kısmının diğerlerinden farklı olduğu da çabucak anlaşılıyor. Normal şartlarda maskelerin üst kısmında burun bölümü çok korunmuyor. Ancak Apple tarafından üretilen bu maskelerde burun kısmı daha belirgin olacak. Böylece hastalıktan tamamen korunma amaçlanıyor.

Kutunun içerisinde 5 adet adet paketlenmiş maske olarak gönderilecek ürünler her yere ulaştırılacak. Sizce bu maskeler gerçek bir koruma sağlayabilecek mi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version