Apple Mağazaları Hakkında Büyük Gelişme

Her ne kadar birçok kişi tarafından pahalı bulunsa bile yine de tercih edilen Apple, mağazalar ile ilgili önemli bir karar aldı. İşte Apple mağazalarının açılmasını bekleyenlere özel haberimizin detayları.

Koronavirüs nedeniyle Apple da dahil olmak üzere neredeyse bütün şirketleri alt üst oldu. Son derece ağır süreçlerden sonra yavaş yavaş toparlanma başladı ve şimdi herkes düzelmenin tüm topluma yayılmasını bekliyor. Ancak Apple onun için fazla beklemek istemiyor gibi görünüyor.

Apple ek tedbirler alınacak

Birkaç tane Apple mağazası şu anda Çin sınırları içerisinde açık. Ancak şirket, söylediğine göre çok fazla önlem alıyor. Örneğin içeriye gelen herkesin ateşi mutlaka ölçülüyor.

Eldivensiz ve maskesiz girişin olmadığı Apple mağazaları bu nedenle çok daha güvenli hale getirilmeye çalışılıyor. Şirket şimdi bu ek tedbirler dahilinde bütün dünyadaki mağazaları açmaya çalışıyor. Çin’de bulunan mağazalar açık olmasına rağmen alınan tedbirler işe yarıyor gibi görünüyor.

Kuzey Amerika ülkeleri bu duruma biraz tepki gösterebilir. Özellikle de ABD 1 milyon civarında hastanın olması nedeniyle yoğun tedbirler alıyor. Apple ise mağazalarını açmaktan bahsediyor. Sizce Apple tarafından gerçekleştirilecek strateji hastalığın kötüleşmesine neden olur mu? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version