Apple MacBook Pro 2021’in Touch Bar olmadan geliyor

Apple kısa süre önce şirketin en yeni ARM tabanlı M1 yonga setiyle desteklenen yeni MacBook Air, MacBook Pro ve Mac Mini’yi piyasaya sürdü. Bununla birlikte, Cupertino merkezli dev, Intel yongalarından kendi Apple Silikon’una geçiş sürecini başlattı.

APPLE MACBOOK PRO 2021 İLE İLGİLİ İLGİNÇ BİLGİLER

Şirketin uzun süredir piyasada yeni MacBook Pro cihazları piyasaya süreceği söylentileri var. Şimdi güvenilir Apple analisti Ming-Chi Kuo, yaklaşan dizüstü bilgisayar hakkında bazı ilginç bilgiler ortaya çıkardı.

Kuo, yaklaşmakta olan MacBook Pro 2021’in, makinenin hem üst hem de alt yarısında köşeli kenarları olan yenilenmiş bir tasarımla geleceğini belirtiyor. Tasarım, iPad Pro ve yeni iPhone 12 modellerinde gördüklerimize benzer olacak.

Çin’deki Apple App Store 50 bin oyun kaldırdı!

Kuo büyük bir yeniden tasarım önerirken, Mark Gurman gelecek modellerin küçük değişikliklerle mevcut modellere benzeyeceğini iddia ediyor. Ming-Chi Kuo ayrıca şirketin Touch Bar’ı işlev tuşlarının fiziksel sırası lehine kaldıracağını iddia ediyor.

Şirketin, Mac dizüstü bilgisayarlardaki önceki enkarnasyona benzer bir tasarıma sahip olması beklenen MagSafe şarj cihazını geri getireceği bildiriliyor. Ancak cihazlar her iki taraftaki USB-C bağlantı noktalarını desteklemeye devam edecek.

2 FARKLI MACBOOK PRO PİYASAYA SÜRÜLECEK

Apple’ın bu yıl biri 14 inç diğeri 16 inç ekranlı iki farklı MacBook Pro modelini piyasaya sürmesi bekleniyor. Rapor, cihazların bu yılın üçüncü çeyreğinde resmi olarak piyasaya sürülebileceğini de ekliyor.

Her ikisi de şirketin ARM tabanlı yonga seti tarafından desteklenecek, ancak bu rapor bunun yeni bir işlemci olup olmayacağını doğrulamıyor. Daha önce 2021 yılında modellerin gücünü Apple’ın M1X veya M2 yonga setinden alacağı bildirilmişti.

Exit mobile version