Apple iPhone 13 Hakkında Yeni Detaylar Gelmeye Başladı

Herkesin büyük bir merakla beklediği Apple iPhone 13 hakkında yeni detaylar geliyor. İşte konuyla ilgili merak ettiğiniz bütün ayrıntılar.

Henüz iPhone 12 dağıtımını ve satışlarını tamamlamayan Apple şirketi şimdilerde iPhone 13 projesi üzerinde çalışıyor. Birçok kişi cihaz ile ilgili ilginç detaylara yer veriyor. Bu detayların büyük çoğunlukla sızıntılardan oluştuğunu en baştan söylemek gerekiyor. Öncelikle bu cihazların adları sızıntı konusu oldu.

Buna göre iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max isminde 4 farklı cihaz geliyor. Bu cihazların her birisi farklı boyutlarda olacak. Şirketin özellikle 2021 yılı için yer vermek istediği birçok yenilik var.

Apple iPhone 13 hakkında ilginç detaylar geliyor

Dünyanın en büyük akıllı telefon şirketlerinden bir tanesi olarak bilinen Apple, yeni cihazlarında her zaman için farklı özelliklere yer vermeyi seviyor. Mesela iPhone 13 modeli için öncelikle ekran tazeleme oranı değişecek gibi görünüyor.

Apple iPhone 13 hakkında

Buna göre 120 Hz ekran tazeleme oranı iPhone 13 modellerinde son derece sıradan olacak. Tüm bunlara ek olarak Always on Display özelliği aktif bir şekilde kullanılacak. Apple firmasının Ayrıca “wi-fi 6E” desteği eklenmesi bekleniyor. Bu destek sayesinde 6 GHz bant genişliği yakalanma ihtimali var. Bu elbette 5G için hazır olmaya çalışılan şu dönemde büyük bir öneme sahip.

Apple ürünleri içerisinde çok farklı bir yere sahip olması beklenen bu cihaz, hem tasarım hem de donanım açısından daha başka ilginç özelliklere ev sahipliği yapacak. Gelen her yeni sızıntıyı sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Exit mobile version