Apple yeni iPad Air 4 ve 8. nesil iPad’i tanıttı… İşte Türkiye fiyatı

Apple, 15 Eylül’de düzenlediği özel etkinlikle yeni ürünleri duyurdu ve bazı yeni uygulamalar hakkında açıklama yaptı. Sanal ortamda yapılan etkinlikte 8. nesil iPad tanıtıldı. Bu tanıtım öncesinde iPad’in geçmişiyle ilgili bilgiler paylaşıldı.

Apple’ın CEO’su Tim Cook, iPad ile ilgili bazı dipnotları açıkladı. iPad’in 10. yılı olduğunu söyleyen Cook, 500 milyondan fazla iPad’in satıldığını duyurdu.

Daha sonra iPad’in Ürün Müdürü Ted Merendino sahneye çıktı ve 8. nesil iPad’i tanıttı.

İŞTE 8. NESİL iPad’İN ÖZELLİKLERİ

Yeni iPad modeli olan 8. nesil iPad tanıtıldı. Bu iPad’in eskisine nazaran 2 kat daha hızlı olacağı ve A12 Bionic işlemcisini kullanacağı ifade edildi. Apple, kendisini Chromebook ile kıyasladı ve 6 kat daha hızlı olduklarını söyledi.

Yeni iPad hem Apple’ın hem de Logitech’in klavyeleri ile çalışacak. Ayrıca Apple Pencil’i de destekleyecek.

İŞTE YENİ iPad’İN TÜRKİYE FİYATI

Yeni iPad 10.2 inç retina ekrana sahip olan 8. nesil iPad’in Türkiye’deki başlangıç fiyatı 3.199 TL olarak belirlendi. Hücresel bağlantıya sahip olan yeni iPad’i almak istiyorsanız 4.399 TL ödenemiz gerekmekte… Bu fiyatlar sadece 32 GB modeller için geçerlidir. 8. nesil iPad’in ön siparipi başladı, cuma günü ise satışa çıkacak.

KARŞINIZDA YENİ iPad Air 4…

Yapılan etkinlikte 8. nesil iPad’in ardından iPad Air 4 de tanıtıldı. Tasarım olarak farklılıklar yaşayan yeni iPad Air 4, iPad Pro’ya benzetilmiş. Yeni iPad Air, 5 farklı renkte olacak. 10.9 inçlik Liquid Retina ekran kullanacak. 2360×1640 çözünürlüğe sahip olacak iPad Air 4’te Touch ID teknolojisini kullanılacak. Yeni iPad Air, A14 Bionic işlemcisiyle geldi. A14 Bionic 5 nanometre olarak üretildi. Bir önceki modele oranla yüzde 40 daha hızlı olduğu belirtiliyor.

Saniyede 11 trilyon operasyon gerçekleştirebilecek. Yeni Apple Air, USB-C bağlantısını kullanacak. Yeni Apple Air, iPad Pro modelinde kullanılan ana kamerayı kullanacak. iPad Air, Apple Pencil ve Magic Keyboard’u da destekleyecek.

İŞTE iPad Air’İN TÜRKİYE FİYATI

Gelecek ay satışa çıkacak olan Yeni iPad Air’ın Türkiye fiyatı da belli oldu. Apple Store’un internet mağazasında iPad Air 4’ün 5.799 TL’lik bir fiyatı bulunuyor. 256 GB’lık modeli almak isteyenlerin ise 7.199 TL ödemesi gerekiyor.

Exit mobile version