Apple Büyük Bir Şov Yapacak!

Apple CEO’su Tim Cook, şirketin iki yeni abonelik hizmetini tanıtmak için Pazartesi günü sahne alacak. Bunlardan biri de Apple’ı; Netflix, Amazon Prime Video, Hulu ve diğer akış ağırlıkları ile doğrudan rekabete sokacak beklenen bir video hizmetidir.

New York Times, HBO ve CBS’nin Apple’ın yeni video hizmetinin bir parçası olmayı kabul ettiklerini doğruladı. CNBC bazı Apple ortaklarının bile, şirketin yeni hizmeti nasıl paketleyip sunmayı planladığını henüz bilmediğini belirtti.

Apple Haber ve Dergi Hizmeti de Verecek

Bahsi geçen diğer yeni servis, birçok iPhone sahibinin güncel etkinliklere ve en sevdikleri yayınlara ayak uydurma yöntemlerini değiştirebilecek bir hepsi bir arada abonelik haber/dergi hizmetidir.

Gelen sızıntılar tutarlı bir şekilde Apple cihazlarının sahiplerinin, hizmetin orijinal programlamasının en azından bazılarını ücretsiz olarak yayınlayabileceğini söyledi. Ancak kesinlikle bir aylık abonelik bileşeni olacak. Bunların hepsi, Apple hizmetlerinin gelirlerini daha da arttırmak için yapılıyor.

Bugün Apple TV uygulaması, farklı video servislerinden gösterileri ve filmleri bir araya getiriyor ve kullanıcılara bu içeriği aramak veya daha sonra ne izleyeceğine dair önerilerde bulunmak için birincil bir merkez sunuyor.

Exit mobile version