Apple Bir Kez Daha iPhone SE Satmaya Başladı

Geçtiğimiz Eylül ayında Apple; iPhone XS ve XR’nin piyasaya sürülmesinin ardından iPhone X, iPhone SE ve iPhone 6s modellerini satmayı resmen durdurdu. Ticari olarak bu anlaşılabilir ancak Apple çok büyük tepki de topladı. Birçok kullanıcı düşük modellere devam etmek istiyordu.

iPhone SE Hangi Renk Ve Modelleri Satışta ?

Bu hafta sonu bir kullanıcı; Apple’ın sessizce iPhone SE ürününü satış bölümünde bir kez daha satmaya başladığını fark etti. Bununla birlikte iPhone telefonu hayranlarıbüyük bir sevinç yaşadı. Özellikle de son ürünlerin çok ciddi bir fiyattan satılması kullanıcıları zorluyordu.

2016 dönemi telefonu 32 GB ve 128 GB boyutlarında olup, sırasıyla 100 ve 150 dolarlık fiyatlara düşürülmüştür. Telefonlar uzay grisi, gül, altın, ve gümüş renklerde mevcut.

Apple, iPhone X veya iPhone 6‘ları bir kez daha satışa çıkardı gibi görünmüyor. Ancak kulaklık jakı olan iyi bir telefonu kaçırıyorsanız, bir tane alma zamanı gelmiş olabilir.

Technotoday olarak; iPhone X veya iPhone 6 modellerinin takipçisi olmaya devam ediyoruz. Bu iki model de satışa sunulursa, ilk buradan öğreneceğinizden emin olabilirsiniz.

Exit mobile version