Apple, Beats Studio 3 Kablosuz Kulaklıkları Fiyatı ve Özellikleri

Apple, sınırlı sayıda ürettiği kablosuz kulaklık modeli Beats Studio 3'ü piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. İşte bu yeni kulaklığın özellikleri ve fiyatı...

Apple, İngiliz tasarımcı Samuel Ross’un sahibi olduğu moda markası A-COLD-WALL ile ortaklaşa tasarlanan sınırlı sayıda Beats Studio 3 kablosuz kulaklıkları tanıttı. Beats Studio 3 Wireless — A-COLD-WALL Limited Edition olarak adlandırılan kulaklıklar, hem yapı hem de kulak yastıklarını kapsayan “benekli çimento” uygulaması içeren bir arduvaz renk paletine sahiptir. Beats Studio 3, yeni tasarımın yanı sıra, Apple’ın Eylül 2017’de piyasaya sürdüğü mevcut kulaklıklarla aynı. Kulaklıklar, Beats’in tescilli Pure Active Noise Cancelling (Pure ANC) teknolojisiyle birlikte geliyor. Bu yeni kulaklıklar Apple W1 çipinden destek alacak.

Apple Beats Studio 3 Wireless — A-COLD-WALL Fiyatı

Beats Studio 3 Wireless — A-COLD-WALL Limited Edition, 349,95 dolar fiyat etiketi ile geliyor. Kulaklıklar başlangıçta Apple’ın ABD’deki çevrimiçi mağazasıyla sınırlı olacak. Yeni Beats Studio 3 kulaklıkların küresel fiyatlandırması ve bulunabilirliği ile ilgili ayrıntılar henüz açıklanmadı. Yeni Beats Studio 3 kulaklıkların listesini ilk olarak Macotakara fark etti.

2017’de Beats Studio 3 Wireless, 349,95 $’lık aynı fiyatla piyasaya çıkmıştı. O kulaklık Mavi, Mat Siyah, Porselen Gül, Kırmızı, Gölge Grisi ve Beyaz tonlarında geldi.

Kulaklığının Teknik Özellikleri

Beats Studio 3, farklı bir tasarım sunmak için “benekli çimento” uygulamasına sahip bir arduvaz renk paletine sahiptir. Kulaklıklar ayrıca her iki tarafta bir ACW braket logosu ve oniks vuruşu taşır. Ayrıca sınırlı sayıda üretilen Beats Studio 3’ün iç bandı kil rengindedir.

Apple, yeni kulaklıkları ahşap elyaftan yapılmış bir ambalaja sardı. Bunun ya geri dönüştürüldüğü ya da sorumlu bir şekilde yönetilen ormanlardan elde edildiği iddia ediliyor. Dış kutu ve kabartmalı bandın da geri dönüştürülmüş elyaf içeriği kullanılarak yapıldığı iddia ediliyor.

Donanım açısından, Beats Studio 3 Wireless — A-COLD-WALL Limited Edition, normal Beats Studio 3 kulaklıklarla aynıdır. Dış gürültüyü aktif olarak engellediği ve netliği, aralığı ve duyguyu korumak için gerçek zamanlı ses kalibrasyonunu kullandığı iddia edilen Pure ANC teknolojisini içerir. Ortam gürültüsünü azaltmaya yardımcı olan yumuşak, kulak üstü yastıklar da vardır. Yeni Beats Studio 3 kulaklıkların kaputunun altında, sorunsuz kurulum ve Apple cihazı kullanıcıları arasında geçiş sağlamak için Apple W1 çipini içerir. Çip ayrıca Sınıf 1 Bluetooth (Bluetooth v4.0) bağlantısı içerir.

Apple’ın yeni kulaklıklarının, tek bir şarjla 22 saate kadar müzik çalma sağladığı iddia ediliyor. Pure ANC özelliği kapatılarak pil 40 saate kadar uzatılabilir. Ayrıca, daha hızlı şarj desteği sağlamaya yardımcı olan bir Fast Fuel teknolojisi de vardır. Yalnızca 10 dakikalık şarjla üç saatlik oynatma süresi.

Apple, Beats Studio 3 Wireless — A-COLD-WALL Limited Edition’ı 3,5 mm RemoteTalk kablosu, USB-A’dan USB Micro-B’ye şarj kablosu ve bir taşıma çantasıyla birlikte paketledi. Kulaklıklar 260 gram ağırlığındadır.

Exit mobile version