Apple AirTag aksesuarını tanıtabilir! İlk görüntüsü ortaya çıktı

Apple AirTag adlı yeni bir ürün tanıttığı söyleniyor. Bu temelde bir Tile rakibi olan ve kullanıcıların Find My ağı üzerinden herhangi bir nesneyi izlemesine izin verecek. AirTag’lerin ne zaman açıklanacağını bilmesek de, sızdıran bilgiler bugün tanıtılacağı yönünde… Fudge isimli Twitter kullanıcısı, Apple tarafından AirTag aksesuarı çalışmak üzere tasarlanmış olduğu iddia edilen bir AirTag taşıma aksesuarının görüntüsü paylaşıldı.

APPLE AIRTAG ÖZELLİKLERİ

Görüntüye göre aksesuar, AirTag’ler için küçük bir deri kılıf gibi görünüyor, çünkü kullanıcılar bunları deri kılıfın içine kolayca yerleştirebilirler. Deri kısım, AirTag’leri anahtarlara, çantalara ve daha fazlasına koymak için muhtemelen bir anahtarlık görevi görecek paslanmaz çelik bir halkaya tutturulmuştur. Çelik halka üzerinde “Apple tarafından Kaliforniya’da tasarlanmıştır ” ve “Çin’de toplandı” yazılıdır.

Apple’ın “One More Thing” etkinliği: söylentiler, haberler ve duyurular

TWITTER KULLANICI GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

Fotoğrafın kendisi dairesel şekillerinden başka AirTag’ler hakkında pek bir şey açığa vurmazken, resimde gösterilen aksesuar aslında AirTag’leri diğer nesnelere kolayca eklemek için oluşturulmuş patentli bir Apple ürününe benziyor. Ancak Fudge, fotoğrafa “biraz tuzla” bakmayı söylüyor. Çünkü bu, Apple’ın planlarına dayanan bir Çince kopyası olabilir.

AIRTAG GÖRÜNTÜSÜ MEŞRU

Öyle olsa bile, üzerine San Francisco yazı tipiyle yazılmış metin meşru görünüyor. İlginç bir şekilde, aksesuarın deri kısmı, resmi iPhone 12 Deri Kılıf ile tanıtılan aynı eğer kahverengi rengini kullanıyor.

AirTag’ler hakkındaki söylentiler, 9to5Mac’in Nisan 2019’da Apple’ın izleme aksesuarı hakkında ilk kanıt parçalarını bulması nedeniyle son derece çelişkili. O zamandan beri, birkaç rapor AirTag’ler için farklı yayın programları olduğunu iddia ett. Apple yanlışlıkla bunun üzerinde çalıştığını doğruladı. Ancak ürün hiçbir zaman firma tarafından ilan edilmemiştir.

APPLE AIRTAG AKSESUARINI BU AKŞAM AÇIKLAYABİLİR

Apple, bugün ilk Apple Silicon Mac’i tanıtmak için özel bir etkinlik düzenleyecek, ancak AirTag’lerin de geçen ay HomePod mini’de olduğu gibi etkinlik sırasında tanıtılması için küçük bir şans var. 9to5Mac, Apple’ın Kasım etkinliğini tam olarak canlı yayınlayacak, bu nedenle 10 Kasım Salı günü 8’de etkinliği izlemeyi unutmayın.

Exit mobile version