Apple AirPods 3 Yüksek Bir Fiyatla Gelebilir

Bu yıl beklediğimizden daha geç gelen Apple AirPods 3 modeli yüksek bir fiyat etiketiyle gelebilir. İşte detaylar!

Apple AirPods 3 modelinin 2021 yılının ilk yarısında gelmesini bekliyorduk. Ancak Haziran gelip geçmiş olmasına rağmen kulaklıklar hala çıkışını yapmadı. Son bilgilerden de kulaklıkların 2021 yılının ikinci yarısında geleceğini öğrendik. Ancak diğer bilgilere göre kulaklıkların fiyatı artacak.

Sonradan ortaya çıkan raporlar, AirPods 3 modelinin senenin ikinci yarısında geleceğini gösteriyor. 2019 yılında AirPods kulaklıklar Mart ayında karşımıza çıkmıştı. Fakat şirket bu yıl farklı bir takvim belirledi. Bunun yanında bir de AirPods Pro 2 modelini gelecek yıl beklememiz gerektiğini öğrendik.

Apple AirPods
Apple AirPods

Apple AirPods 3 fiyatı ne olacak?

AirPods 2 modelinin bir üstü olan kulaklıklar çok yakın bir zamanda tanıtıma çıkacak. Ancak bir gün kalmış olsa da bazı sızıntılar ve detaylar duymaya devam ediyoruz. Bilgilere göre bu kulaklıkların ertelenme sebebi çip krizi gibi malzeme sıkıntısı oldu.

Ming-Chi Kuo’nun verdiği bilgilere göre yeni kulaklıkların fiyatında artış veya şimdiki modelin fiyatında düşüş olabilir. Görünüşe göre Apple, kulaklığın bir önceki modelini de satmaya devam edecek. Bu da AirPods 3 modelinin daha pahalı olacağını veya AirPods 2 modelinin ucuzlayacağını gösteriyor.

Ancak tahminlere göre AirPods 3 modeli, 249 dolar fiyat etiketine sahip AirPods Pro’dan daha pahalı olmayacak. Çünkü AirPods 3 model kulaklıklar, Pro modelinde olduğu gibi gürültü engelleme özelliklerine sahip değil. Ancak Apple, yeni kulaklıkları 200 dolar fiyat ile piyasaya sürerse, muhtemelen insanlar Pro modeline yönelecek. Bu sebeple AirPods 2 modelinin fiyatının düşmesi daha mümkün bir olasılık gibi duruyor.

Apple AirPods 3 özellikleri

AirPods 3 özelliklerinden biraz bahsedecek olursak, Pro modeline benzer bir tasarıma sahip olarak gelecek. Aynı zamanda bu model Apple’ın iOS 15 güncellemesiyle tanıttığı bazı özelliklere de sahip olacak.

Şuan Apple resmi sitesinde AirPods kablosuz şarj kutulu kulaklıkların fiyatı 1.999 TL ediyor. Öte yandan AirPods Pro modeli 2.499 TL olarak tek fiyatla mağazada yerini alıyor. AirPods 3 modeli Türkiye’ye gelirse bu civarlarda bir fiyat bekleyebiliriz.

Exit mobile version