Apple, Airpods 3 Kulaklığını Duyurdu! İşte Türkiye Fiyatı

Apple, gerçekletirdiği etkinlikle yeni cihazlarını duyurdu. Bu cihazlarından birisi de Airpods 3 kulaklığı oldu. Şirket yeni Airpods 3'ün özelliklerini ve Türkiye fiyatını açıkladı. Gelin birlikte inceleyelim...

Apple her sene olduğu gibi bu sene de yeni cihazlarının tanıtımı için Apple Event’i düzenledi. Bu etkinlikte yeni Apple Airpods 3 kulaklığını da duyurdu. İşte bu yeni kulaklıkla ilgili tüm detaylar ve Airpods kulaklığının Türkiye fiyatı…

Yeni Apple Airpods 3 Kulaklığının Özellikleri

Dinamik kafa izleme özellikli uzamsal ses teknolojisi sesin etrafınızı sarmasını sağlayarak müzik, TV programları, filmler ve daha fazlası için üç boyutlu bir deneyim sunuyor. Sizi her yönden içine alan seslerle size özel bir konser veya sinema salonunun ortasındaymışsınız gibi hissediyorsunuz.

Adaptif EQ, müziği kulağınızın şekline göre otomatik olarak ayarlıyor. İç kısım mikrofonları, duyduğunuz sesi algılayarak düşük ve orta aralıktaki frekanslarda gerçek zamanlı olarak size özel ayarlamalar yapıyor. Bu sayede her şarkının zengin detaylarını ortaya çıkarıyor.

Oldukça Güçlü Baslar

Özel bir amplifikatörden güç alan Apple tasarımı dinamik sürücü, müziği olağanüstü ayrıntılar içeren yüksek bir ses kalitesiyle sunuyor. Size de böylece derin ve zengin baslardan temiz ve canlı tizlere kadar her sesin tadını çıkarmak kalıyor.

Kulaklık uçlarının her birinde yer alan özel akustik ağ kaplı yerleşik mikrofon; rüzgar sesini minimuma indirerek telefon görüşmelerinde sesinizin her zaman net bir şekilde duyulmasını sağlıyor.

FaceTime İçin HD Ses Kalitesi

Yeni AAC-ELD konuşma codec’i sayesinde FaceTime’da şimdi HD ses kalitesiyle capcanlı görüşmeler yapma şansına sahip olacaksınız. Uzamsal ses desteğiyle Grup FaceTime aramalarında sesleri gerçeğe hiç olmadığı kadar yakın bir şekilde duyacaksınız.

Konturlu hatları ve daha kısa alt uçlarıyla herkesin beğeneceği zarif bir tasarıma sahip AirPods; kulaktan kulağa yayılacak bir ses deneyimi sunuyor.

Kuvvet sensörü, AirPods’un keyfine varmanız için size daha da fazla kontrol imkanı veriyor. Sensöre basarak şarkıları oynatabiliyor; duraklatabiliyor ve atlayabiliyor; aramaları yanıtlayıp sonlandırabiliyorsunuz.

Suya ve Tere Dayanıklı Kulaklık

Hem AirPods hem de MagSafe Şarj Kutusu, IPX4 tere ve suya dayanıklılık derecesine sahip. Yani ağır antrenmanlardan yağmurlu ortamlara kadar her koşula dayanabiliyorlar.

Airpods’un Pil Ömrü

MagSafe Şarj Kutusu’nu MagSafe özellikli bir şarj aygıtıyla kablosuz olarak kolayca şarj edin. Kutuyu tam şarj ederek toplamda 30 saate kadar dinleme süresinden yararlanın. AirPods’u kutuda sadece 5 dakika boyunca şarj ederek yaklaşık 1 saat dinleme süresi elde edin. Tek şarjla 6 saate kadar dinleme süresi. Şarj kutusuyla toplamda 30 saate kadar dinleme süresi.

AirPods’u iCloud hesabınızdaki tüm aygıtlarla eşleştirmek için iPhone veya iPad’inizin yanına yaklaştırıp “Bağlan” düğmesine dokunmanız yeterli. Böylece, aygıtlar arasında geçiş yapmanıza gerek kalmadan, örneğin; Mac’inizde müzik çalarken iPhone’unuzdan bir aramayı yanıtlayabiliyorsunuz.

Kulağınızı diğer yüzeylerden ayırt edebilen gelişmiş ten algılama sensörü sayesinde ses yalnızca AirPods kulağınızdayken çalınıyor. Cebinizde veya masanızda olduğunda ise duraklatılıyor.

Gelişmiş Bul Uygulaması

Bul uygulamasıyla AirPods’unuzu takip edin. Yakınlık görünümüyle AirPods’unuzun ne kadar yakınınızda olduğunu öğrenin. AirPods’unuz Bluetooth kapsama alanının dışına çıkarsa uzaklaşma uyarıları alın. Veya bir ses çalmasını sağlayarak yerini bulun.

Ses Paylaşımı

İki çift AirPods arasında kolayca şarkı veya program paylaşın. AirPods’u, dinlemekte olduğunuz iPhone, iPad veya Apple TV’ye yaklaştırın ve anında bağlanın.

Apple’ın Yeni Kulaklığının Fiyatı

Apple’ın sürekli öne çıkarmaya çalıştığı uzamsal ses teknolojisi AirPods 3’te de bulunuyor. Cihazın Türkiye fiyatı 1.999 TL olacak. Ürün 26 Ekim’de satışa çıkacak.

AirPods 2. Nesil ve AirPods Pro Türkiye fiyatı

AirPods (2. nesil) yeni fiyatıyla 1.449 TL’den satışa sunulurken, AirPods Pro 2.899 TL fiyat etiketiyle MagSafe Şarj Kutusu ile birlikte kullanıcılarla buluşacak. Ayrıca Airpods Max’in fiyatı 5.699 TL oldu.

Exit mobile version