Apple AirPods 3, Yeni Tasarımıyla Bu Yıl Gelebilir

Apple AirPods yeni modellerini Nisan ayında tanıtmasını bekliyorduk. Fakat maalesef hala karşımıza çıkmadı. Son bilgilere göre şirket, yeni kulaklıklarını hem bu yıl hem de önümüzdeki yıl çıkaracak. İşte detaylar.

Bloomberg’in paylaştığı bilgilere göre, AirPods 3 bu senenin sonlarında çıkacak. AirPods Pro 2 ise önümüzdeki yıl çıkıyor. Önümüzdeki günlerde Apple’ın WWDC etkinliği olacak. Bu etkinlikte bu kulaklıklar hakkında bilgi alabiliriz.


Benzer İçerik: Apple, Yeni Güncellemelerini Duyuracağı Etkinliğin Tarihini Açıkladı


Apple AirPods beklenen özellikleri

Şimdilik bildiğimiz özelliklerden biraz bahsedecek olursak, yeni AirPods, kayıpsız bir müzik deneyimi sunacak. Bunun anlamı ise, müzik dinlerken özellikle de kayıpsız deneyim sunan bir platformdan dinlediğiniz zaman, müziğin her detayını duyabileceksiniz. Yani herhangi bir kayıp olmayacak.

Fakat burada bir soru işareti var. Çünkü Bluetooth, kayıpsız dinleme deneyimine izin vermiyor. O sebeple, Apple’ın kablosuz kulaklıklarla kayıpsız özelliğini getirmek için başka bir yol izlemesi gerekece. Bunu da AirPlay ile yapacak. Fakat şimdiki AirPods modelleri Bluetooth desteklemiyor. Bu yüzden Apple’ın yapacağı pek çok yenilik olacak.

Apple AirPods
Apple AirPods

Ek olarak yeni AirPods kulaklıklarında bir egzersiz modu da olacağı söylentiler arasında. Egzersiz takibi özelliğinin tam olarak nasıl bir şey olacağını şimdilik bilmiyoruz. Bunun yanında, Apple’ın bir sapsız kulaklık tasarımı üzerinde çalıştığı da söylentiler arasında yerini alıyor.

Pro versiyonunun Beats Studio Buds benzeri bir tasarımı olmasını bekliyoruz. Bu kulaklıklar henüz çıkmasa da geçtiğimiz günlerde basketbol ikonu LeBron James ile görülmüştü.

Önümüzdeki günlerde Apple’ın WWDC etkinliğinde yeni kulaklıklar hakkında bilgi de alabiliriz. Henüz bilgiler fazlasıyla kısıtlı. Fakat yine de Apple’ın pek çok yenilik üzerinde çalıştığını söyleyebiliriz. Detayları öğrendikçe sizlerle paylaşacağız. O zamana kadar takipte kalın!

Exit mobile version