Apple 5 Saatlik Reklam Yayınladı

Dünyanın en çok sevilen markalarından bir tanesi olarak bilinen Apple 5 saatlik reklam ile rekor kırdı.

Akıllı telefonlar arasındaki rekabet çok ciddi boyutlara ulaşmaya başladı. Özellikle Apple ve Samsung arasında geçen rekabette neredeyse her konuda büyük bir yarış var. İşlemci tiplerinden tutun da kamera özelliklerine kadar neredeyse her konuda büyük bir rekabet mevcut. Bu durum şirketleri oldukça marjinal işler yapmaya yönlendiriyor.

Apple devasa bir reklam hazırladı

Bildiğiniz üzere Apple iPhone 11 serisini satışa sundu. Şirket özellikle iPhone 11 pro ile ilgili son derece umutlu. Şirketin bu akıllı telefon modelinde en çok güvendiği konu hiç şüphesiz batarya ömrü.

Herhangi bir akıllı telefonun 4K çözünürlük ile çekim yaptığında çok zorlandığını düşünebilirsiniz. Samsung normal şartlarda 4K video çektiğinde bataryası çok az dayanıyor. Ancak Apple tarafından üretilen iPhone 11 Pro modeli ise bu konuda son derece iddialı. Geçtiğimiz günlerde Apple şirketi iPhone 11pro modelini kullanarak bir reklam çekti. Bu reklamda çok uzun bir süre boyunca yeni iPhone modelinin dayandığı rahatlıkla görülebiliyordu.

Bundan kısa bir süre önce Samsung da yine aynı reklam filmi çekmişti. Ancak Samsung şirketinin yeni akıllı telefon modelleri, iPhone kadar uzun bir batarya ömrüne sahip değil. Apple tarafından çekilen ilk reklam filmi 5 saatten daha uzun sürüyordu. Bugüne kadar çekilmiş en uzun reklamlardan birisi olduğunu söyleyebiliriz.

Exit mobile version