Apple, 2020’de indirilen en iyi App Store uygulamalarını açıkladı

Apple, bu yıl hayatı daha kolay, sağlıklı ve bağlantılı hale getirmek için gerekli olduğunu kanıtlayan 15 uygulama ve oyunu ödüllendirerek App Store 2020’nin en iyisi kazananlarını açıkladı. Yüksek kaliteleri, yaratıcı tasarımları, kullanılabilirlikleri ve yenilikçi teknolojileriyle dikkat çeken bu uygulamalar ve oyunlar, olumlu kültürel etkileri, yardımseverlikleri ve önemleri ile eşit derecede takdir edilmektedir.

Apple Üyesi Phil Schiller “Bu yıl, her zamankinden daha fazla, en yaratıcı ve bağlantılı anlarımızdan bazıları uygulamalarda gerçekleşti. Bu, yıl boyunca yeni, faydalı uygulama deneyimleri sunan geliştiricilerin harika çalışmaları sayesinde oldu. Dünya çapında pek çok geliştiricinin dikkat çekici çabalarını gördük. Bu 2020’nin En İyileri kazananları, bu yeniliğin 15 olağanüstü örneğidir. Zinde ve dikkatli olmamıza yardımcı olmaktan, çocuklarımızın eğitimini doğru yolda tutmaya, açlıkla mücadeleye yardımcı olmaya kadar, etkileri çoğumuz için anlamlıydı.” dedi.

iPhone 12 mini düşürme testi! Seramik kalkan yok edilemez görünüyor

APPLE APP STORE UYGULAMALARI İLE EVDE EN İYİ ZAMAN

Bağımsız Wakeout geliştiricisi herkes için tasarlanmış hafif yürekli ve kapsayıcı hareketlerle ev ofislerine ve sınıflara hafif egzersizler getirdi. “Genshin Impact”, “Legends of Runeterra”, “Disco Elysium”, “Dandara Trials of Fear” ve Apple Arcade’in “Sneaky Sasquatch” gibi oyunlarda geniş fantastik dünyalar harika bir kaçış sunarken, Disney + bunun için sınırsız bir olasılık hissi sunuyordu. İster Zoom aracılığıyla uzaktan öğrenmeyi kolaylaştırmak, ister Fantastical ile günlük rutinler oluşturmak veya bizi Endel ile uyumaya yatıştırmak olsun, App Store 2020’nin En İyileri kazananları evde en iyi hayatlarımızı yaşamamıza yardımcı oldu.

APP STORE 2020 EN İYİ UYGULAMALARI

Andres Canella tarafından geliştirilen Yılın iPhone Uygulaması: Wakeout!

Yılın iPad Uygulaması: Zoom.

Yılın Mac Uygulaması: Fantastical, Flexibits tarafından geliştirilmiştir.

Yılın Apple TV Uygulaması: Disney +.

Yılın Apple Watch Uygulaması: Endel.

APP STORE 2020 EN İYİ OYUNLARI

Yılın iPhone Oyunu: miHoYo’dan “Genshin Impact”.

Yılın iPad Oyunu: Riot Games’ten “Legends of Runeterra”.

Yılın Mac Oyunu: ZA / UM’den “Disco Elysium”.

Apple TV Yılın Oyunu: Long Hat House’dan “Dandara Trials of Fear”.

Yılın Apple Arcade Oyunu: RAC7’den “Sneaky Sasquatch”.

APP STORE 2020 UYGULAMA TRENDLERİ

Uygulamalar kültürün bir yansımasıdır ve 2020’de geliştiriciler ezici bir çoğunlukla yardımseverliğe doğru bir trend başlattı. Kullanıcıların ihtiyaç duydukları günlük öz bakımı elde etmelerine yardımcı olmak ve Siyah’ın refahını vurgulamak için Shine, özellikle zihinsel sağlık ve Siyah yaşamların kesişimselliğine adanmış bir bölüm başlattı. Explain Everything Whiteboard, sınıf deneyimini yeniden keşfetmesi gereken öğretmenler ve öğrenciler için bulut tabanlı bir işbirliği aracı sundu. Böylece öğrenci grupları uzaktan bile olsa projeler üzerinde birlikte çalışmaya devam edebilir. Sevdikleriyle bağlantı kurmak isteyen aileler için Caribu, gerçek zamanlı görüntülü arama platformuna düzinelerce interaktif oyun ve binden fazla yeni kitap ekledi. “Pokémon GO”, popüler dış mekan oyunlarını evde deneyimlerle yeniden keşfetti. Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı’nın ShareTheMeal uygulaması, bugüne kadar 87 milyondan fazla yemek paylaşılarak kullanıcıların başkalarının hayatlarında fark yaratmasını kolaylaştırdı. Tüm dünyada uygulama geliştiricileri, yaratıcı enerjilerini kullanıcıların sağlıklı, eğitimli, bağlantıda ve eğlencede kalmasına yardımcı olmaya yönlendirdi.

Bu 15 uygulamayı anmak için Apple tasarımcıları, ilk fiziksel App Store 2020’nin En İyisi ödülünü oluşturmak için titiz bir işçilik getirdiler. İmza niteliğindeki mavi App Store simgesinden esinlenilen her ödül, App Store logosunu yüzde 100 geri dönüştürülmüş alüminyuma yerleştirilmiş ve kazananın adı diğer tarafa kazınmıştır.

 

Exit mobile version