Apex Legends, Skull Town müjdesi verdi

Battle Royale oyunlarındaki haritalar, birden fazla güncellemeyle sürekli değişiyor, Apex Legends da farklı değil. Bu, oyunu uzun süredir oynayan oyuncular için taze hissettirir. Ayrıca bazı Apex Legends oyuncuları oyunun daha ünlü yerlerinden bazılarını kaçırdı.

Oyun, her güncellemeyle dönen çeşitli farklı haritalara sahiptir. Her haritanın tamamen kendi karakteri ve oyuncuların ziyaret edip savaşabileceği konumların dağılımı vardır. Apex Legends’taki yeni haritalar ve konumlar daha önce sızmıştı. Ayrıca birçok oyuncu, bir sonraki ziyaret etmeyi bekleyebilecekleri haritaları ve konumları merakla bekliyor.


İlginizi Çekebilir: EA, Battlefield 4 oyununun sunucu kapasitesini artırıyor


APEX LEGENS TWITTER’DAN DUYURDU

Şimdi, resmi Apex Legends Twitter hesabı, Skull Town’ın geri dönebileceğini söylemeye başladı. Skull Town (Kafatası Kasabası), orada ortaya çıkan yüksek seviyeli ganimetler üzerindeki rezil kaotik savaşlarıyla seviliyor.

Nisan ayında Apex Legends oyuncuları, Skull Town’ın oyunun harita olarak oyuna dönmesini istedi. Tabii ki, oyun konumu geri getirirse Kafatası Kasabası’nın nasıl bir biçim alacağına dair bir gösterge yok. Ancak bir Arenas modu haritası veya oyunun çeşitli haritalarından birine geri yerleştirilmiş bir konum olarak çok iyi görünebilir.

SKULL TOWN HAYRANLARI CAN ATIYOR

Tweet’e gelen tepkiler büyük ölçüde olumlu oldu. Kafatası Kasabası hayranları, geçen yılın Mayıs ayında oyunun Sezon 5’i yok ettiğinden beri bu yerin geri dönüşü için can atıyorlar. Kings Canyon, Apex Legends 2019’da piyasaya sürüldüğünde mevcut olan tek haritaydı. Yıllar boyunca yapılan güncellemeler ve ayarlamalar boyunca önemli ölçüde değişti.

Bu, Kings Canyon’un oyuna orijinal haliyle geri dönmesini isteyen oyuncuların Kafatası Kasabası ipucuna bazı yanıtlara yol açtı. Apex Legends’ın tüm yeni karakterlerinin ve silahlarının orijinal haritaya dönüşünün, sınırlı süreli bir mod olsa bile oyuncular için nasıl olacağını görmek ilginç olurdu.

Tabii ki oyun, yaklaşan oyun güncellemeleriyle alay etmeye yabancı değil. Bu ayın başlarında Oyun geliştiricileri, oyuna gelecek olan bir sonraki denge ayarları listesiyle dalga geçtiler. Bu yüzden tweet’in Skull Town’ın geri dönüşüne yol açmaması şaşırtıcı olurdu. Kings Canyon’a dönüp dönmediğini veya battle royale’in popüler yeni Arenas modunda kendi haritasına ayrılıp ayrılmadığını görmek ilginç olacak. Apex Legends oyuncularının yakında Skull Town planının ne olduğuna dair bazı haberler alacağını umuyoruz.

Apex Legends artık PC, PlayStation 4, Switch ve Xbox One’da mevcut.

Exit mobile version