Apex Legends Sistem Gereksinimleri

Apex Legends sistem gereksinimleri neler? İşte battle royale oyununu oynamak için bilgisayarınızın sahip olması gereken donanım!

Apex Legends sistem gereksinimleri, popüler battle royale oyununu oynamanız için gerekli olan donanım bileşenlerini gösterir. Bilgisayarınızda yer alan donanım, Apex Legends sistem özelliklerini karşılıyorsa keyifli bir oyun deneyimi elde edebilirsiniz.

Apex Legends Sistem Gereksinimleri Neler?

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen Apex Legends, dünya çapında büyük bir başarı elde etti. Günümüzde hâlâ popülerliğini devam ettiren battle royale oyununu oynayabilmek için sisteminizin bazı kriterleri karşılaması gerekiyor.

Başarılı battle royale oyununu minimum ayarlarda oynayabilmek için AMD FX 4350, Intel Core i3 6300 ya da eş değer bir işlemciye sahip olmanız gerekiyor. Ekran kartı tarafında AMD Radeon HD 7730 veya NVIDIA GeForce GT 640 isteniyor.

Electronic Arts’ın popüler video oyununun minimum gereksinimlerinde 6 GB RAM kriteri mevcut. İşletim sistemi tarafında ise 64 bit Windows 7 isteniyor. Oyunu bilgisayarınıza kurabilmeniz için en az 56 GB kullanılabilir alana ihtiyacınız olacak.

Büyük bir popülarite elde etmeyi başaran yapımın önerilen sistem gereksinimlerinde Ryzen 5 veya eş değer bir işlemci isteniyor. Ekran kartı tarafında AMD Radeon R9 290 ya da NVIDIA GeForce GTX 970 gerekiyor. Önerilen ayarlarda oynayabilmek için en az 8 GB RAM’e sahip olmalısınız.

Apex Legends sistem gereksinimleri-1

Apex Legends Minimum Sistem Gereksinimleri

Apex Legends Önerilen Sistem Gereksinimleri

Apex Legends Hakkında Merak Edilenler

Son dönemin en popüler oyunları arasında yer alan Apex Legends ile ilgili pek çok şey merak ediliyor. Yayıncılığını Electronic Arts’ın yaptığı başarılı yapıma dair merak edilen soruların yanıtlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

1. Apex Legends Nasıl Bir Oyun?

Respawn Entertainment’ın geliştirdiği Apex Legends, bir battle royale oyunudur. Oyuncular, başarılı yapımda tıpkı PUBG’deki gibi bir haritaya atlıyor ve hayatta kalmaya çalışıyor. Takım oyununun oldukça büyük bir öneme sahip olduğu oyunda çeşitli karakterler mevcut ve her karakterin farklı özelliği bulunuyor.

2. Apex Legends Ücretsiz mi?

Milyonlarca oyuncu tarafından beğenilen yapımı oynamak için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor. Dolayısıyla oyunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

3. Apex Legends Nasıl İndirilir?

Kısa sürede büyük bir başarı elde eden video oyununun PC sürümünü Steam ya da Origin üzerinden indirebilirsiniz. Oyunun ayrıca PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S ve Nintendo Switch sürümleri de mevcut.

4. Apex Legends Hâlâ Oynanır mı?

Battle royale türündeki Apex Legends, ilk olarak 5 Kasım 2020 tarihinde piyasaya sürüldü. Oyuncular tarafından çok beğenilen yapım, günümüzde popülerliğini sürdürüyor. Öte yandan geliştirici ekip, oyuna içerikler eklemeye devam ediyor. Sonuç olarak oyun hâlâ oynanabilir durumda.

Yukarıda Apex Legends sistem gereksinimleri dahil olmak üzere merak edilen pek çok sorunun yanıtı mevcut. Oyun hakkında farklı bir sorunuz varsa aşağıda yer alan yorumlar kısmından belirtebilirsiniz. Ayrıca Riot Games’in popüler FPS oyununu merak ediyorsanız, Valorant karakterleri ve yetenekleri yazımıza da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version