Apex Legends Mobile Sistem Gereksinimleri

Apex Legends Mobile sistem gereksinimleri neler? İşte Android ve iOS için geliştirilen mobil oyunu oynayabilmeniz için gereken donanım!

Apex Legends Mobile sistem gereksinimleri, battle royale türündeki mobil oyunu oynamanız için gerekli olan donanım bileşenlerini gözler önüne serer. Eğlenceli bir deneyim elde edebilmek için Android ve iOS cihazınızın gereksinimleri karşılaması gerekir.

Battle royale türündeki Apex Legends Mobile mayıs ayı itibarıyla Android ve iOS cihazları için çıktı. Bu nedenle çok sayıda oyuncu, mobil oyun için belirlenen gereksinimleri merak ediyor. Hazırladığımız yazıyı inceleyerek merak ettiğiniz konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Apex Legends Mobile Sistem Gereksinimleri Neler?

Oyunlar için belirlenen sistem gereksinimleri, oyun esnasında herhangi bir problem yaşanmaması açısından oldukça önemlidir. Eğer cihazınızın özellikleri gereksinimleri karşılıyorsa oyun sırasında sorun yaşama ihtimaliniz çok düşüktür.

Sistem gereksinimleri, Android ve iOS işletim sistemli cihazlarında farklılık gösteriyor. Aşağıda yer alan gereksinimlere göz atarak akıllı telefon ya da tabletinizin oyunu sorunsuz bir şekilde çalıştırıp çalıştırmayacağını öğrenebilirsiniz.

Apex Legends Mobile Sistem Gereksinimleri-1

Apex Legends Mobile Android Sistem Gereksinimleri

PC platformunda çok büyük başarı elde eden Apex Legends’ın mobil sürümünü oynayabilmeniz için Android işletim sistemli cihazınızın bazı gereksinimleri karşılaması gerekmektedir. Battle royale türündeki oyunu problem yaşamadan oynayabilmeniz için cihazınızın en az 3 GB RAM’e sahip olmalıdır.

Oyunu akıllı telefonunuza ya da tabletinize kurabilmeniz için 4 GB kullanılabilir alana ihtiyacınız vardır. Open GL tarafında 3.0 ya da üzeri bir sürüm isteyen mobil oyun için en az Android 8.1 işletim sistemi gerekmektedir.

Apex Legends Mobile iOS Sistem Gereksinimleri

iOS tarafında oyunu oynayabilmeniz için iPhone 6S veya daha üzeri bir modele sahip olmanız gerekmektedir. Cihazınızın işletim sisteminin sürümü ise en az 11.0 olmalıdır. İşlemci tarafında en az Apple A9 istenmektedir.

En az 2 GB RAM’e ihtiyaç duyan Apex Legends Mobile’ın cihaza kurulabilmesi için 4 GB boş alan gerekmektedir. Cihazınız bu gereksinimleri karşılıyorsa oyunu indirebilir ve keyifli bir şekilde oynayabilirsiniz.

Exit mobile version