Apex Legends Mobile Oyunu Çıktı

Electronic Arts, Apex Legends Mobile battle royale kahraman nişancı oyununu Play Store ve App Store'dan hayranlarına sundu.

Tasarımcılarına göre Apex Legends Mobile tamamen ayrı bir oyun. Bu tamamen farklı bir oyun olduğu anlamına gelmez. Nisan 2021’den beri Apex Legends Mobile oyununun geleceğini biliyorduk. Çıkış tarihi nihayet geçen hafta açıklandı. Bu oyunun mobile geliş tarihi 17 Mayıs olarak belirlendi. Artık oyun resmi olarak mevcut. Apex Legends Mobile geldiğine göre, gelmesi biraz zaman alsa da, mobil teklifin konsol ve PC kardeşlerine tam olarak nasıl ulaştığını görmenin zamanı geldi.

Yukarıdaki lansman fragmanı, Apex Legend Mobile’ın hareket halindeyken hızlı bir bakışını sunar. Mobil sürüm kendi tabanında mevcut olduğundan, Fade adlı yeni oynanabilir bir karakter de dahil olmak üzere benzersiz içerik, etkinlikler ve karakterler sunar. Bu, mobil versiyonun çok oyunculu modu yalnızca Android ve iOS’ta çalıştığından konsollar ve PC ile çapraz oynama olmadığı anlamına gelir.

Bu, botların bekleme sürelerini kısaltacak bir şey olacağı anlamına gelir. Her ne kadar bariz olsalar ve size doğru gelseler de… Şimdiye kadar, robotlar ve gerçek oyuncular arasındaki denge iyi görünüyor. Özellikle de sadece ipleri öğreniyorsanız. Çünkü mobil oyun PC ve konsollardaki ana başlık kadar karmaşıktır. Ekranın her tarafında düğmeler bulunur.

Apex Legends Mobile ile İlgili Öne Çıkan Detaylar

Dışarıdaki tüm battle royale oyunlarından Apex Legends, silahların ve becerilerin hassas zamanlamasının ve uygun kullanımının bulunması zor bir denge olduğu ifade ediliyor. Daha da kötüsü, oyun ayarlarda fiziksel denetleyicileri desteklediğini gösteriyor. Yine de Android’e özgü denetleyicilerin hiçbiri bluetooth veya USB-C üzerinden çalışmıyor. Yalnızca Xbox ve PlayStation denetleyicilerinin desteklendiğine dair raporlar var.

Grafikler söz konusu olduğunda, ortamlar varsayılan ayarlarda biraz açılırken iyi görünüyor. İşleri ExtremeHD’ye (Smooth, Normal, HD, UltraHD ve ExtremeHD arasında değişen) yükseltebilirsiniz. Hatta birkaç farklı kare hızı ayarı arasından seçim yapın. Oyunun menülerinin tümü 30FPS’de sınırlandırılmıştır. Bu da pilin korunmasına yardımcı olacaktır.

Sadece aşırı uzun bir eğitime zorlanmakla kalmıyorsunuz. Aynı zamanda birkaç hatayla da karşılaşabilirsiniz. Yine de, birkaç hatayla yüzleşecek kadar cesursanız ve kendi kararınızı vermek için kendiniz bir göz atmak istiyorsanız, Play Store’dan veya AppStore’dan Apex Legends Mobile yüklemesini alabilirsiniz.

Exit mobile version