Android Memoji Yapma Uygulamaları Neler?

Android memoji yapma uygulamaları ile Android işletim sistemli telefonunuzda kendi kişisel emojinizi oluşturun!

Android memoji yapma uygulamaları ile saniyeler içinde kendi kişisel emojinizi yapmak ister misiniz? Bunu yapmanızı sağlayacak çok sayıda emoji bulunuyor. Üstelik bunların önemli bir kısmı da çoğu kişinin her gün düzenli olarak kullandığı uygulamalardan oluşuyor.

Memoji yapmak için bu uygulamaları kullanmak yerine çevrenizdeki bir iPhone sahibinin telefonunu da kullanabilirsiniz. Seçenekleriniz arasında bu yoksa bunun için geliştirilen Android uygulamalarına yönelebilirsiniz.

Android Memoji Yapma Uygulamaları Listesi

Android Memoji Yapma Uygulamaları Listesi

Android işletim sistemli cihazınızda kendi emojinizi yapmak istiyorsanız yukarıdaki uygulamaları kullanabilirsiniz. Listede Apple’ın animoji özelliğini içeren uygulama da vardır. Dilerseniz bu uygulamayı kullanarak kendi hareketli kişisel emojinizi de oluşturabilirsiniz.

1. Bitmoji

Snapchat kullananların Bitmoji hakkında az çok fikri vardır. Bu uygulama, bütün vücudunuzu içeren emojiler oluşturmanızı sağlar. Oluşturulan kişisel emojilere giydiğiniz kıyafetler de dahil edilir.

Google’ın klavyesi eskiden Apple’ın özelliğine alternatif bir özellik sunsa da bu kaldırıldı. Siz de bir süre boyunca Gboard’ı kullandıysanız onun yerine artık Bitmoji’yi tercih edebilirsiniz.

Gboard’da Bitmoji kullanarak kendi kişisel emojinizi oluşturmak için ilk olarak klavyeyi açın. Daha sonra sol üst köşedeki çıkartma simgesine (GIF’in hemen solunda yer alır) tıklayın. “Bitmoji” seçeneğinin altında yer alan “Ekle” butonuna basın.

Bunu yaptığınızda uygulamanın Google Play Store sayfasına yönlendirileceksiniz. Buradan indirme işlemini başlatmanız gerekiyor.

2. Face Cam

Face Cam, iPhone’da yer alan memoji özelliğinden farklı olarak yüzünüzü taramıyor. Bunun yerine saç, göz vb. seçenekler arasında gezinerek size sıfırdan bir avatar oluşturma imkânı veriyor. Başka bir deyişle saç, ten rengi, göz şekli vb. özelliklerini kendiniz belirliyor ve avatarı daha sonra kullanmak üzere kaydediyorsunuz.

3. VideoMoji

iPhone’un animoji özelliğini sevenler, bu uygulama ile hareketli kişisel emojiler oluşturabilir. Uygulamanın ücretsiz versiyonu reklam içerir. Ücretli versiyonunu kullanarak reklamları kaldırabilir ve daha fazla özelliğin kilidini açabilirsiniz.

4. Moji Pop

Moji Pop, yüzünü bir animasyon karakterine dönüştürebilecek bir uygulamadır. Bu oluşturulan emojiler daha sonra WhatsApp Messenger çeşitli mesajlaşma uygulamalarında kullanılabiliyor.

Moji Pop’un bir de kendi klavyesi bulunuyor ama bu klavyeyi kullanmak yerine emojileri doğrudan uygulama üzerinden paylaşabilirsiniz. Bununla birlikte emojileri WhatsApp gibi uygulamalarda kullanmak üzere kaydedebilirsiniz.

5. Samsung AR Emoji

Samsung AR Emoji özelliğine sahip telefonlarda kendi kişisel emojinizi telefonla birlikte gelen kamera uygulamasını kullanarak oluşturabilirsiniz. Adımlar, Samsung’un cihazından cihazına değişiklik gösterdiği için modele göre gösterilen adımları takip etmeniz önerilir.

Memoji Nedir?

Memoji, Apple tarafından geliştirilen ve kullanıcının kendisine benzeyen emojiler oluşturmasına olanak tanıyan bir özelliktir. Bu emojiler, kullanıcının saçını, gözlerini, kafa şeklini ve çok daha fazlasını başarılı bir şekilde yansıtır.

Oluşturulan bu kişisel emojiler daha sonra kullanıcılara mesajlaşma uygulamaları üzerinden gönderilebilir ya da fotoğraf ve video paylaşırken üzerine yerleştirilebilir.

Exit mobile version