Android 12 Yeni Özellikler Sunacak: İşte Merak Edilen Detaylar

New York, New York / USA - 11 11 2019: Logo of Android on the iPhone X in hands in office

Android 12 yeni özellikler kullanacak. Google tarafından geliştirilen Android 12 yeni özellikler sunacak gibi görünüyor. Hadi gelin bu yeni özelliklere birlikte bakalım.

Android 12 herkesin uzun bir süredir beklediği işletim sistemleri arasında yer alıyor. Düzenli olarak geliştirilen bu güncelleme sayesinde, çok daha yeni özelliklerin gelmesi planlanıyor. En çok merak edilen konu ise karanlık mod ile alakalı oldu. Hatırlayacağınız üzere karanlık mod hem göz sağlığının korunmasını hem de batarya tasarrufu sağlıyor.

Bütün bunlar göz önüne alındığında Android 12 gerçekten de bu alanda büyük bir devrim sağlayabilir. Google şirketi yeni güncelleme ile birlikte tema yönetim sistemi sağlıyor. Böylece uygulamalarım ve genel arayüzün renkleri kullanıcılar tarafından belirlenebiliyor.

Android 12 yeni özellikler tema üzerinde yoğunlaşıyor

Android 12 ile birlikte daha stabil bir kullanım amaçlanıyor. Ayrıca şirket bazı önemli güvenlik açıklarını yine bu güncellemede kapatacak. Google tarafından ortaya atılan bazı sızıntılara göre her uygulama ve arayüz için farklı bir tema tasarımı yapılabilecek.

Android 12 yeni özelliklerle
Karanlık mod genellikle kullanıcılara pek fazla tema seçeneği sunuyordu. Bu nedenle kullanıcılar daha ilginç tasarımlar için karanlık modu kaldırmayı bile düşünüyordu. Ancak yeni gelecek olan güncelleme ile birlikte karanlık mod içerisinde bile farklı temalar kullanmak mümkün olacak.

Yeni Android sisteminde ayrıca her uygulama için farklı bir tasarım imkanı sunulabilecek. Yani bütün uygulamalar için tek temaya gerek kalmayacak. Böylece telefonda kullanılan duvar kağıtları daha uyumlu bir hale getirilecek. Bu özellik Android 13 güncellemesinde de kullanılabilecek.

Exit mobile version