Android 11 alacak Nokia modelleri

Nokia, Android 11 alacak modellerini yanlışlıkla da olsa duyurdu. Nokia Mobile hesabı, HMD Global’in desteklenen cihazlar için Android 11’i kullanıma sunmaya başlaması için bir yol haritası paylaştı. Listedeki cihazlardan bazıları Android 9 ile birlikte geldi, bu nedenle şirket üç yıllık sözünü tutmuş gibi görünüyor. Nokia Mobile twitter hesabı daha sonra attığı bu tweet’i sildi.

İŞTE ANDROID 11 ALACAK NOKIA MODELLERİ

Listede ilk sırada, yeni Nokia 8.3 5G, Nokia 8.1, Nokia 2.2 ve Nokia 5.3 gibi cihazlar var. Bu telefonlar paylaşılan grafiğe göre 2020’nin 4. çeyreğine kadar Android 11’i alacaklar. Nokia 1.3, Nokia 4.2, Nokia 2.4, Nokia 2.3 ve Nokia 3.4 için HMD Global’in grafiği, 2021 yılının 2. çeyreğine kadar olan bilgileri içeriyor ve o zamana kadar beş cihazı daha Android 11’e güncelleme sözü veriyor. Bu cihazlar arasında Nokia 3.2, Nokia 7.2, Nokia 6.2, Nokia 1 Plus ve Nokia 9 PureView de bulunuyor.

MICROSOFT SURFACE GO TANITILDI

BAZI MODELLER ALMAYACAK

Maalesef, listede Nokia 8 Sirocco ve Nokia 1 bütçesi de dahil olmak üzere Neowin’in de belirttiği gibi bazı dikkate değer eksiklikler var. İkincisi yaz boyunca Android 10 aldı. Ancak, peşinde olduğunuz şey bir bütçe cihazı ise, aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda yeni seçeneğiniz vardır.

NOKIA MOBILE TWEET’İ NEDEN SİLDİ?

Nokia Mobile’ın gönderisini neden sildiği belli değil ancak tweet’in gerçekten Twitter’da yayınlandığını doğrulamayı başardık. Grafikte yer alan Android 11 hakkındaki tüm bilgilerin doğru olmaması mümkün değildir veya belki de Nokia Mobile bunu henüz kamuya açık olarak paylaşmaya hazır değildi.

Android 11’i denemekten çekiniyorsanız, umarız HMD Global, Twitter’da kısaca paylaştığı yol haritasına sadık kalır.

Exit mobile version