Ancestors Legacy ücretsiz sürümü Steam’de

Destructive Creations, Ancestors Legacy: Free Peasant Edition adlı kanlı ortaçağ savaş RTS’sinin yeni bir ücretsiz sürümünü yayınladı.

Free Peasant Edition, potansiyel oyuncuların oyunu ücretsiz olarak denemelerine olanak tanır. Oyunun bu çok oyunculu odaklı sürümü, 17 çok oyunculu haritanın tümünü, Viking, Anglo-Saxon, Alman ve Slav gruplarına erişimi içerir.

Maç boyutları 3v3’e kadar çıkar, oyuncular botlarla savaşabilir ve çok oyunculu topluluk etkinliklerine katılabilir. Ücretsiz Köylü Sürümü aynı zamanda Viking harekatındaki ilk dört görevi de içeriyor, ancak tek oyunculu deneyiminin tamamına erişmek için oyunun tam sürümünü satın almanız gerekecek.

Rust: Console Edition ilkbaharda çıkıyor

Oyunun lansman fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Oyunun Steam’deki özeti ise şu şekilde:

Beğenilen tarihi RTS – Ancestors Legacy’nin bu ücretsiz sürümünde ortaçağ savaşlarının tadına bakın! 4 SP görevi ve 17 MP haritası artık herkesin kullanımına açık. Arkadaşlarınıza, AI’ya meydan okuyun veya Mart’ta başlayacak Ligimize katılın! Katılmak için Ancestors Legacy Free Peasant Edition’a sahip olmanız gerekir.

Büyük beğeni toplayan tarihi RTS Ancestors Legacy, artık herkese ücretsiz olarak açık! Tek oyunculu Viking öğretici görevlerini deneyin ve mevcut çok oyunculu haritalardan herhangi birinde arkadaşlarınızla (veya oyunun yapay zekasıyla) savaşın! Oyunda temsil edilen dört ülkenin tümü, boyutları 2 ila 6 oyuncu (1v1, 2v2 ve 3v3) arasında değişen 17 çok oyunculu harita içinde oynanabilir.

Mevcut dört ülkeden birini seçmek – Viking, Anglo-Sakson, Alman, Slav – düşman kamplarını, köylerini ve kasabalarını fethetmekten, yağmalamaktan ve yağmalamaktan daha fazlasıyla görevlendirileceksiniz. Sadece mevcut tüm taktik seçenekleri kullanarak, çevreden stratejik olarak yararlanarak ve geçici üslerinizi ve yerleşimlerinizi yöneterek zaferle çıkacaksınız.
Ancestors Legacy, Orta Çağ’daki tarihi olaylardan etkilenen, tarihten ilham alan gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. Oyun, kaynak yönetimini ve üs binasını, tümü Unreal Engine 4 teknolojisi sayesinde çok detaylı bir şekilde işlenen geniş savaş alanlarında büyük ölçekli, takım tabanlı savaşlarla birleştiriyor. Sizi tek bir düğmeye basarak savaşın tam ortasına yerleştiren sinematik aksiyon kamerası sayesinde, daha önce hiç olmadığı gibi ortaçağ kanını yaşayın.

Ancestors Legacy oyununun özellikleri

– Tarihi olaylardan esinlenen 4 tek oyunculu Viking giriş görevi
– Arkadaşlara veya yapay zekaya meydan okumak için 17 çok oyunculu harita (1v1, 2v2 ve 3v3)
– Arazi, deneyim ve moral kullanımını birleştiren gelişmiş taktik seçenekler
– Sinematik savaş kamerası görünümü sizi aksiyonun tam merkezine yerleştirir
– Unreal Engine 4 tarafından desteklenen olağanüstü görsel doğruluk
– Kolaylaştırılmış kaynak yönetimi ve köy inşaatı
– Yerel oyun kumandası desteğiyle hassas kontroller (isteğe bağlı)

Exit mobile version