Among Us oyununun PC ve mobil sürümleri arasındaki fark

Among Us, son birkaç aydır görünüşte herkesin dikkatini çeken çok oyunculu bir oyun. Oyun Mafia veya Werewolf gibi masa oyunlarına benziyor. Aralarında birkaç ekstra adım bulunan sosyal bir çıkarım partisi oyunudur. Oyuncular bir uzay gemisinin etrafındaki görevleri tamamlamak için birlikte çalışıyorlar. Sahtekarlar ise mürettebat arasında pusuya yatarak her birini tek tek öldürmek için ellerinden geleni yapıyor. Bir ceset bulunursa veya bir toplantıya çağrılırsa, oyuncular kimin sahte olduğunu düşünmeli, tartışmalı ve oylama yapmalıdır.

Among Us oyununda başarının anahtarı, PC oyuncularının, Android ve iOS kullanıcılarının birlikte oynamasına olanak tanıyan çapraz oyun oynamadır.

AMONG US OYUNUNDA PC İLE MOBİL ARASINDAKİ FARK NEDİR?

Platformun yanı sıra, sizi bir platforma diğerinden geçirebilecek birkaç önemli fark var.

EN BÜYÜK FARK GİRİŞ ÜCRETİ

Among Us oyununun PC ile mobil versiyonundaki en büyük fark fiyattır. Among Us’ın Steam sürümü 5 dolardır. Bu ödenmesi gereken küçük bir bedel olarak görünse de yine de mobil versiyonun ücretsiz olması bu fiyatın büyük bir fark olmasına neden oluyor. Oyunu ücretsiz olarak kullanan mobil kullanıcıların yapması gereken tek fedakarlık, kişisel verilerini vermektir. Among Us, kişisel verileri paylaşacak ve normal satın alma tabanlı para kazanma yerine reklamlar gösterecektir. Ancak, oyuncular reklamları kaldırmak için 2 dolar ödemeyi de seçebilirler.

Among Us ayrıca daha küçük ekran için optimize edilmiştir. Bu nedenle telefonunuzda oynamaya karar verirseniz hiçbir görsel efekti kaçırmazsınız. Yine de 5 dolar ödemek kötü bir şey değil. Oyun oynamak için ödeme yapan PC oyuncuları ayrıca telefondaki bir ödeme duvarının arkasında kilitli olan birkaç ek özellikler alır. Sonuç olarak, kişisel verilerinizi paylaşmakta sorun yaşamadığınız sürece, mobil sürüm oynamanın en ucuz yoludur.

PAYDAY 3’ÜN İLK EKRAN GÖRÜNTÜSÜ PAYLAŞILDI

KONTROLLER AMONG US OYUNUNUN ANAHTARIDIR

Oyunun hem PC hem de mobil sürümleri, herkesin alması ve oynaması için yeterince basittir. Bununla birlikte, daha yakından incelediğinizde, kendinizi birini diğerine tercih ederken bulabilirsiniz. PC sürümünde, bir klavye ve fare kullanarak veya sadece fareyi kullanarak oynayabilirsiniz. Tek elle oyun rahattır, ancak bazı görevlerin PC’de tamamlanması biraz daha zordur ve bir mini oyunla harcanan ek süre, ölüm kalım meselesi olabilir.

Mobil cihazlarda Among Us oyununda, oyuncuların karakterlerini hareket ettirmek için dokunabilecekleri bir ekran üstü kumanda çubuğu bulunur. Kusursuz çalışır ve UI, daha küçük ekrana mükemmel bir şekilde yerleştirilir. Telefondaki Bildir ve Kullan / Öldür düğmelerini kullanmak da daha kolaydır. Öte yandan tartışma, klavyeden büyük ölçüde faydalanır.

AMONG US OYUNUNU OYNAMANIN EN İYİ YOLU HANGİSİDİR?

Oyun her iki platformda da aynı olsa da, kontroller, paketler ve fiyattaki küçük farklılıklar tercihinizi değiştirebilir. Kişisel verilerinizi paylaşmakla ilgilenmiyorsanız mobil versiyonlar sizin için idealdir. Mobil cihazda reklamsız oynamak için 2 dolar ödeseniz bile PC sürümüne göre daha az ödeyerek oyunun tam sürümüne sahip olabiliyorsunuz.

PC oyuncuları daha büyük bir ekranın ve klavyenin rahatlığını yaşarlar. Hangi sürümü seçerseniz seçin, kendinizi mevcut en iyi parti oyunlarından birine sokacaksınız. Kime güvendiğinize karşı dikkatli olmayı unutmayın.

Exit mobile version