Among Us Oyunu Xbox Game Pass ve PlayStation İçin Ne Zaman Geliyor?

Among Us oyununun Xbox Game Pass ve PlayStation çıkış tarihleri açıklandı. Popüler sosyal kesinti oyunu Among Us, nihayet duyurulan bir çıkış tarihi ile nihayet PlayStation ve Xbox Game Pass'e doğru yol alıyor.

Among Us sosyal kesinti oyunu 2020’de popülaritesini hızla artırdı. Bir zamanlar olduğu kadar büyük olmasa da; oyun yakında yeni oyunculardan büyük bir destek alacak gibi duruyor. Among Us geliştiricisi Innersloth nihayet Xbox ve PlayStation konsolları için Among Us çıkış tarihini onayladı. Oyun, piyasaya çıktığı gün Microsoft’un Xbox Game Pass abonelik hizmetinde piyasaya çıkacak.

İşte Among Us Oyununun Xbox Game Pass ve PlayStation Çıkış Tarihleri

Oyun, 14 Aralık Salı günü PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X için çıkış yapacak. Among Us, piyasaya çıktığında ilk günkü Xbox Game Pass oyunu olacak. Öncelikle dijital bir sürüm olacak. Bununla birlikte, çeşitli bölgelerde kademeli bir yayın takvimi ile lansmanı yapılan Among Us’ın bazı fiziksel sürümleri de olacak.

Among Us Crewmate Edition 29,99 dolara perakende satış yapacak. 14 Aralık’ta İngiltere ve Avrupa’da; 16 Aralık’ta Japonya ve Güney Kore’de ve 11 Ocak 2022’de ABD, Kanada ve Latin Amerika’da satışa çıkacak. 49.99 dolara perakende satış yapan daha pahalı Imposter Edition, 2022 baharında 89,99 dolar tutarındaki Among Us Ejected Editon ile birlikte piyasada olacak. Dolayısıyla, Among Us’ın PlayStation veya Xbox için fiziksel sürümünü isteyenlerin biraz daha beklemesi gerekecek.

Among Us hayranları, oyunun PlayStation ve Xbox konsollarına çıkmasını uzun zamandır bekledikleri için beklemeye alışıktırlar. Aslında, 14 Aralık’ta Xbox Game Pass için Among Us yayınlandığında, 2020 Oyun Ödülleri şovunda Among Us’ın Xbox Game Pass duyurusunun yapılmasının üzerinden bir yıldan fazla zaman geçmiş olacak.

İşler Innersloth’un İstediği Gibi Gitmedi

Taraftarlar, genel olarak Among Us’ın konsol versiyonunu uzun süredir bekliyor. Among Us’ın Xbox Game Pass versiyonu geçtiğimiz Aralık ayında duyurulurken; Among Us’ın PS4 ve PS5 sürümleri Nisan ayında duyurulmuştu. Innersloth, Eylül ayında PlayStation ve Xbox konsollarında Among Us’ı başlatmayı ummuştu. Ancak geliştiricilerin oyunun bu sürümlerini daha iyi optimize edebilmeleri için bu planlar ertelendi.

Among Us konsol sürümleri uzun zaman önce gelse de; en azından artık bir son var. Sosyal kesinti oyununun hayranları yakında oynamak için daha fazla seçeneğe sahip olacak. PlayStation ve Xbox’taki ilk çıkışı daha da geniş bir kitle bulmasına yardımcı olacak. Among Us hayranları takvimlerini işaretledi. 14 Aralık’a kadar günleri geri saymaya başladı.

Among Us PC, mobil cihazlar ve Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X sürümleri için 14 Aralık’ta çıkıyor.

Exit mobile version