Among Us Eris Loris Hilesi Düzeltildi!

Bugünlerde Dünyanın en çok oynanan oyunları arasında yer alan Among Us, Eris Loris hilesi ile de gündemde. İşte merak edilen detaylar.

Fall Guys sayesinde oyun dünyasında otorite haline gelme imkanı bulan Among Us, her zaman olumlu durumlarla anılmıyor. Aynı zamanda bazı hileler oyunu işin içinden çıkılmaz hale getirebiliyor. Eris Loris isimli bir oyuncu, herkese adeta işkence dolu vakitler yaşatıyor.

Among Us Eris Loris en büyük şikayet konularından

Herhangi bir oyunun kullanıcı sayısı arttığında aynı zamanda çeşitli güvenlik sorunları da baş gösterebiliyor. Bu tür güvenlik problemleri, bazen oyunculardan kaynaklandığı gibi çoğu zaman dışarıdan da destekli olabiliyor.

Among Us

Among Us muhtemelen popüler oyunlar içerisinde en fazla koruma zayıflığı olanlar arasında yer alıyordur. İşte tam da bu sebepten dolayı, birçok ek koruyucu önlem alınması gerektiği ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde sohbetleri sabote eden bir oyuncu ortaya çıkmıştı. Bu oyuncu bütün sohbetlerde kendisinden gelen mesajların yer almasını sağladı.

Oyunun geliştiricilerinden bir tanesi olarak bilinen Forrest Willard, sunucu güncellemeleri yaptıklarını açıkladı. Böylece sorun giderildi. Bu oyunu oynarken artık Eris Loris hilesi ile karşılaşmayacaksınız. Oyunla alakalı yeni gelişmeler için bizi takipte kalın.

Exit mobile version