Amnesia: Rebirth korku serisinin çıkış tarihi belli oldu

Amnesia: Rebirth hakkında hâlâ bilmediğimiz çok şey var ancak oyundaki serüvenler Cezayir çölünde geçiyor. Burada Tasi Trianon adında bir kadın, zekası ve bazı sınırlı malzemelerle, başka dünyadan gelen canavarlara karşı mücadelede sağ çıkma savaşı veriyor. Yayınlanan fragmanda, Rebirth dünyasının bazı bölümleri gösteriliyor ve Tasi’nin nelerden kaçacağını ve oyuncuları ne tür bir oyun beklediğini gösteriyor.

Frictional Games, eleştirmenlerce övülen Soma’dan sonra Amnesia serisine geri dönüyor ve Rebirth daha korkutucu olmasa da, korkunç yaratıklarla yakın karşılaşmalar oyunun daha büyük bir parçası gibi görünüyor. Kreatif direktör Thomas Grip, bu yılın başlarında yaptığı açıklamada rakiplerin “oyuna çok daha fazla entegre olduğunu” söyledi. Bu nedenle Soma’nın güvenli modu gibi daha az stresli bir oyun beklenmiyor.

KARANLIĞA YENİ İNİŞ

Amnesia: Rebirth, ikonik Amnesia serisinin yaratıcılarından karanlığa yeni bir iniş. İnsanın direncinin sınırlarını keşfederek, ıssızlık ve çaresizlik içinde üzücü bir yolculuğa çıkacağınız bir oyun.

Oyun sizi kavrulmuş çöllerin, karanlık mağaraların ve harabelerin ve yabancı manzaraların olduğu yerlere sürüklüyor. Tasi’yi canlı tutmak ve “gerçeği ortaya çıkarmak” için ipuçlarını bulmak ve kaynakları yönetmek için çevreyi nasıl keşfedeceğinizi öğrenmeniz gerekecek.

Exit mobile version