Amazon Prime’dan Battlefield 3 sürprizi!

Amazon, Aralık ayında Prime Gaming‘e abone olanlar için ücretsiz olacak oyunları açıkladı. Bu oyunların en önemlisi ise Battlefield 3 olarak görünmekte… Bu sefer ücretsiz oyun serisinde iyi bir tür karışımı var. Bu da oldukça kullanışlı, çünkü Aralık ayının sonlarına doğru Noel tatillerinde pek çok kişinin takılıp kalacağı tahmin ediliyor.

Listedeki en önemli isimlerden biri EA ve Dice’in savaş oyunu Battlefield 3’tür. Dokuz yıldır piyasada ancak çok oyunculu moddan harekata kadar beklediğiniz tüm detaylarla birlikte geliyor. Call of Duty: Black Ops – Cold War’a ücretsiz bir alternatif arıyorsanız, hareket bu olabilir.

Fallout 76, Steel Dawn güncellemesi yayınladı

Yolda başka birçok ücretsiz oyun da var. Close to the Sun, Nikola Tesla’nın zihninin ve icatlarının 19. yüzyıla şekil verdiği ikinci bir bilimsel aydınlanma döneminde geçen birinci şahıs bir korku macera oyunudur. Ayrıca, Kuzey Amerika’daki 19. yüzyıl petrole hücumuyla ilgili bir yanak dil simülasyon oyunu olan Turmoil var. Başka bir yerde Wizard of Legend, sıra tabanlı strateji oyunu Sigma Theory ve HyperDot arcade oyunu var.

Yine de, önceki bir aydan bir oyun olan Aurion: Legacy of the Kori-Odan’ı almak için 11 Aralık’a kadar vaktiniz olduğunu belirtmekte fayda var. Bedava oyunlar verir; ücretsiz oyunlar alıp götürür.

Buraya geldiğin bedava güzelliklerse, çok daha fazlası var. Bir miğfer, kıyafet, kanatlar ve sefer atı içeren Imortals Fenyx Rising için Frozen Pack alabilirsiniz. Ya da Watch Dogs: Legion’un Nerdcore ve Futurist kıyafetleri için çekim yapabilirsiniz. Ayrıca ufukta Rainbow Six Siege’de Thatcher Gladyatör Full Operator setini kapma fırsatı da var.

9 Aralık’a kadar beklemeniz gerekecek. Ancak ayrıca Star Wars Squadron’larda Bold Approach ve Vibrant Focus adlı iki yeni pilot kaskı alacaksınız.

Abone iseniz, Prime Gaming Loot sayfasına gidip Amazon hesabınızla oturum açarak bu ürünleri ve daha fazla oyun içi ganimeti talep edebilirsiniz.

Exit mobile version