Amazon Prime Gaming Mayıs 2022 Ücretsiz Oyunları

Mevsimlerin değişmesiyle birlikte Amazon Prime Gaming, Amazon Prime'a ücretli aboneliği olan herkes için Mayıs ayında ücretsiz olarak indirilebilecek 6 yeni oyun yayınlıyor.

Nisan yağmurlarının Mayıs çiçeklerini getirdiğini söylüyorlar ama oyun dünyasında Amazon Prime Gaming daha fazla ücretsiz oyun ve oyun içi içerik getiriyor. Nisan ayında, Amazon Prime Gaming sekiz ücretsiz oyun yayınladı. Sonraki ay, diğer özellikli oyunlar için bol miktarda oyun içi içerikle birlikte 6 yeni oyun getirecek.

Her ay, Amazon Prime hesabı olan herkese ücretsiz olarak indirilebilecek yeni oyunlar getiriyor. Mayıs ayının kadrosu hayal kırıklığına uğratacak gibi görünmüyor. Geçen ay The Elder Scrolls 4: Oblivion ve Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville gibi oyunlar büyük hit oldu. Ücretli abonelik hizmetleri için mevcut en iyi ücretsiz oyunlardan bazılarıydı.

İşte Amazon Prime Gaming Platformunun Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları

Mayıs ayı için 6 ücretsiz oyun arasında Dead Space 2, The Curse of Monkey Island, Mail Mole + ‘Xpress Teslimatları, Out of Line, Cat Quest ve Shattered — Tale of the Forgotten King yer alıyor.

Prime üyeleri ayrıca Metal Slug 3, Ghostrunner, Ride 4 ve Monster Truck Championship gibi Prime Gaming Channel’daki popüler oyunlara tam erişime sahip olacak. Prime abonesi olmanın teşviklerine ek olarak, yeni bir grup ücretsiz oyun içi içerik piyasaya sürülecek. Oyunculara beş kullanım için iyi bir Kristal Aura, 500 parça değerinde bir Amethyst Shard Paketi verecek Lost Ark gibi başlıkları içerecek ve bir Kalıntı Uyum Sandığı verecek.

Şu andan itibaren 7 Haziran’a kadar Grand Theft Auto Online’a yatırım yapan oyuncular her hafta 100.000 dolar alacak. GTA+ Aboneleri ise ek olarak 200.000 dolar alacak.

Oyunların Bazıları Hakkında Bilgiler

2011’de piyasaya sürülen Dead Space 2, PlayStation 3 ve Xbox 360’ta ezici bir olumlu eleştiri dalgasına ulaştı. 80’lerin yükseklerinden 90’ların ortalarına kadar her yerde puan alan oyun, anında bir klasik haline geldi. 2008’deki selefini geride bıraktı.

İlk olarak 1997’de Microsoft Windows’ta piyasaya sürülen ve ardından 2018’de OS X’te yeniden yayınlanan The Curse of Monkey Island, geliştirici LucasArts’ın ana karakteri Guybrush Threepwood’un sevgilisi Elaine Marley’den laneti kaldırmak için çıktığı bir yolculuğa çıkan hikayesini anlatan tek oyunculu bir macera oyunudur.

Out of Line’ın güzel 2D grafikleri, oyuncuya gizemli bir dünyada bulmacalarla dolu hoş bir macera oyunu sunuyor.

Nisan Ayının Ücretsiz Oyunlarını İndirmek için Sadece 4 Gün Kaldı

Amazon Prime abonelerinin, Nisan ayında mevcut olan sekiz oyunu sonsuza kadar kaybolmadan ve Mayıs ayının ücretsiz oyunlarıyla değiştirmeden önce talep etmeleri için dört günü daha olacak.

Prime Gaming Capsule paketi günün sonuna kadar mevcut olduğundan League of Legends hayranları hızlı hareket etmek isteyebilir. Aynısı PUBG Battlegrounds ve Doom Eternal hayranları için de söylenebilir.

Henüz abone olmayanlar için Amazon Prime Gaming, Amazon Prime aboneliğinin içerisinde yer alıyor. Bunun için Amazon Prime’a 7,90 TL’ye üye olabilir ve bu ücretsiz oyunlardan faydalanabilirsiniz.

Exit mobile version