Amazon OnePlus 6″nın özelliklerini yanlışlıkla yayınladı

OnePlus tutkunlarının merakla bekledikleri yeni OnePlus 6 modeli çarşamba günü Londra”da tanıtılacak. Fakat pek bir yenilik beklemeyin zira bu hafta sonunda Amazon”un Almanya”da yayın yapan sitesinde yeni modelin iki versiyonu yanlışlıkla açıklanınca, cihazın bütün sırrı ifşa oldu. 

Bu teşhirle beraber telefonun firma tarafından hazırlanmış görselleri, fiyatları ve Almanya ile birilkte Avrupa”daki çıkış tarihi de belli olmuş oldu.

Amazon Almanya OnePlus 6 ile ilgili listeyi siteden kaldırdı ama yine Almanya”da yayın yapan WinFuture tüm bilgileri kaydetmeyi başardı. 

“Mirror Black (Parlak Siyah)” ve “Midnight Black (Geceyarısı Siyahı)” olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle çıkacak olan yeni modelin fiyatı 64 GB hafıza için 519€, 128 GB hafıza içinse 569€ olacak. Ayrıca 256 GB”lık bir modelin de olacağını açıklamıştı firma ama anladığımız kadarıyla her ülkede çıkmayacak bu model. 

OnePlus 5T Arupa”da 499€ ve 559€ fiyatla satışa çıkmıştı.

OnePlus 6″nın Almanya ve Arupa”da 22 Mayıs”ta çıkması bekleniyor. Bu tarih, daha önceki sızıntılarda belirtilen cihazın Hindistan çıkış tarihi ile de çakışıyor.

Daha önce edindiğimiz bilgiler dahilinde yeni modelin tasarımının iPhone X”a benzeyeceğini, 2018 yılı öncü Android modellerde bulunan standart özelliklerle çıkacağını biliyoruz.  Qualcomm Snapdragon 845 çip ve 8 GB RAM ile çıkacak olan modelin Amazon’un Almanya sitesinde yayınlanan ürün özellikleri bölümündeki bilgilere göre arka yüzünde 16 ve 20 megapiksel çözünürlüğünde, optik görüntü stabilizasyonu, portre modu ve yavaş çekim desteği gibi özelliklere sahip olan iki kamerası bulunacak.

Yine Amazon”un verdiği bilgilere göre cihazın hem ön, hem de arka yüzü Corning Gorilla Glass 5 malzemeden kaplanmış olacak. Aynı zamanda su geçirmez özelliği de barındırıyor bünyesinde yeni OnePlus 6 modeli.

OnePlus yeni modeli 16 Mayıs çarşamba günü açıklayacak.

 

Exit mobile version