Amazon Müzik X-Ray özelliğini genişletiyor

Mandatory Credit: Photo by Valentin Wolf/imageBROKER/REX/Shutterstock (9903040a) Amazon Music App in the Apple App Store, music streaming service, app icon, iPhone, iOS, smartphone, display, close-up, detail, Germany VARIOUS

Amazon Müzik, en sevdiğiniz şarkılar için bazı ilginç sahne arkası başlıklarını ve önemsiz şeyleri görmenize izin vermek için X-Ray özelliğini genişletiyor. Daha da önemlisi X-Ray, daha önce olduğu gibi Amazon Müzik’te yepyeni bir özellik değil. Şarkı çaldığında şarkı sözlerini otomatik olarak satır satır görüntüleme özelliği mevcuttu. Ancak müzik akışı hizmeti, belirli şarkılar hakkında ayrıntılar sağlamak için mevcut özelliği genişletmiştir. X-Ray, mevcut içerik hakkında ek ayrıntılar sağlamak için bir süredir Kindle ve Amazon Prime Video’da öne çıkan bir özellik olmuştur.

AMAZON MÜZİK XRAY İLE ŞARKIDA EĞLENCELİ BİLGİLERİ VERECEK

The Verge tarafından bildirildiği üzere, X-Ray’in genişletilmesi Amazon Müzik’te listelenen “on milyonlarca” şarkı arasında küresel olarak mevcuttur. ABD ve Birleşik Krallık’taki popüler şarkılar için bazı ek “eğlenceli bilgiler” gelmiştir.

Amazon Müzik’teki X-Ray simgesini kaydırarak şarkılarınızın başlıklarına ve önemsiz bilgilerine erişebilirsiniz. Bundan sonra, X-Ray bölümünde bulunan her bir gerçeğe veya ayrıntıya bakmak için daha fazla kaydırabilirsiniz. Şarkıyla ilişkili jeneriği görüntülemek için ‘Jenerik’ düğmesine de dokunabilirsiniz.

TWITTER, YENİ ÖZELLİĞİ KULLANIMA SUNDU

Başlıkların, sanatçının şarkılarının piyasaya sürüldüğü zamanla ilgili arka planını içerdiği bildirildi. Ayrıca, Amazon Müzik’te bulunan belirli parçalar hakkında bazı bilgiler de sunacak.

AMAZON MÜZİK SON GÜNCELLEMESİNDE ŞARKI SÖZLERİNİ GETİRMİŞTİ

En son güncellemeden önce, Amazon Müzik’te şarkı çalarken görüntülenen ve otomatik olarak satır satır kaydırılan şarkı sözlerini gösteren X-Ray vardı.

Genişletilmiş X-Ray, kablosuz olarak dağıtılıyor. Ancak güncel deneyimi elde etmek için Android veya iOS cihazınıza en yeni Amazon Müzik uygulamasını yükleyebilirsiniz.

Amazon’un yeni girişimi, Amazon Müzik’i Spotify ve YouTube Music’ten ayırmaya yardımcı olacak. Her ikisi de dünya çapındaki müzik severler arasında bilinen bir seçimdir. Eylül ayında ABD devi, podcast dinleyicilerini ikna etmek için Amazon Music’e podcast yayını ekledi. Ocak ayında sağlanan resmi verilere göre, hizmetin dünya çapında 55 milyondan fazla abonesi var.

Exit mobile version