Alcatel 3 Serisi ve Alcatel 1S: İyi Kamera Düşük Fiyat

Alcatel ve ana şirketi TCL, her zaman uygun fiyatlı cihazlar sunma konusunda kararlı. Bu yıl da farklı değildi. Aslında marka, kısa bir süre önce; üç düşük maliyetli akıllı telefonu ve tüm temel özellikleri sunmaya çalışan bir bütçe duyurusunu yaptı.

Alcatel 3 Modeli

Alcatel 3, bugünün serisinin en pahalı modeli ama aynı zamanda en etkileyici olan modellerinden bir tanesi.

Orta menzilli akıllı telefon, büyük bir 5,9 inçlik süper tam görüş ekranıyla donatılmıştır. Bu model, ince yan çerçevelerle eşleştirilmiş bir HD (1560 x 720p) çözünürlüğe sahip ekranla donatılmıştır. 8 megapiksellik bir selfie kamera içeren ekranın üzerinde küçük bir su damlası çentiğine sahiptir.

Alcatel 3L

Alcatel 3 sizin için biraz pahalıysa, Alcatel 3L adlı bir model daha ucuz gelebilir.
Maliyetleri daha da azaltmak için Alcatel; Snapdragon 439’u biraz daha az güçlü Snapdragon 429 ile değiştirerek dahili olarak bir kaç düşürme yaptı. Benzer şekilde, bu model sadece 2GB RAM ve 16GB dahili depolama alanıyla mevcut. Alcatel 3L, önümüzdeki çeyreğinde bir ara Android pie güncellemesi de alacak.

Alcatel 1S Modeli

Alcatel’in düşük maliyetli akıllı telefon serisini tamamlamak isterseniz, ucuz Alcatel 1S serisi tam size göre olabilir.

Bu akıllı telefon, 18: 9 en boy oranına sahip, 5.5 inçlik daha küçük bir ekrana sahip ve bu da panelin üzerinde biraz daha kalın bir çerçeve anlamına geliyor. Ayrıca bu modelde çentik yok. Alcatel 3L gibi, şık bir arka panele sahip.

Exit mobile version