Akıllı Telefonunuz İçin En İyi 6 Ücretsiz Uygulama

en iyi ücretsiz uygulamalar

Akıllı telefonunuz için en iyi ücretsiz uygulamalara sahip olmak, günümüzün sunduğu teknolojik imkânlar sayesinde artık neredeyse bir zorunluluk halini aldı. Bu nedenle de bir telefona akıllı demek için bu telefonda bazı uygulamaların da olması gerekmektedir. Peki, hangi uygulamalar akıllı telefonlarımız için daha gereklidir? Şu an itibariyle sanal mağazalarda 3 milyondan fazla uygulama bulunması bu konuda akıllı telefon kullanıcılarının da kafasını bir hayli karıştırmaktadır. Bu yüzden, sizlere hazırladığımız akıllı telefonunuz için en iyi 6 ücretsiz uygulama sayesinde bu uygulama karmaşasına da son vermiş olacağız. Şimdi, uygulamalara hep birlikte bakalım.

Here Maps

Nokia’nın geliştirdiği bir uygulama olan ‘Here Maps’ın diğer harita uygulamalarına göre bazı avantajları bulunmaktadır. Bunlardan ilki çevrimdışı harita modudur. Hareket halindeyken çevrimdışı modda kullanılabilen ‘Here Maps’ ile yüksek veri alışverişinden çekinmenize gerek kalmıyor. Bunun dışında, sokak isimlerini sesli okuyabilen bir konumlandırıcıya da sahip olan uygulama, maalesef şu an için Türkçe dil desteği vermiyor. İstanbul gibi büyük şehirlerde yaşayanlar için trafiğin yoğun olduğu yerleri önceden görerek, daha az yoğun yerlerden gitme gibi bir kullanım şansı da sunan uygulama Windows, Apple ve Android mağazalarından ücretsiz indirilebilmektedir.

Skyscanner

Uçakla sık yolculuk yapanlardansanız bu uygulama tam size göre. Uygulama 1000’in üzerinde havayolu firmasını içeren bir veri ağına sahip olduğu için uygulamada yapacağınız küçük bir arama ile en ucuz uçak biletini kolayca bulmanız mümkün olacak. Bu uygulama sayesinde internetten firmaların tek tek fiyatlarına bakmanıza gerek kalmadan, biletinizi telefon ya da e-postanız ile alabileceksiniz. Uygulama Windows, Apple ve Android mağazalarından ücretsiz indirilebilmektedir.

Freeletics

Freeletics, şu an sanal mağazalarda bulunan en iyi fitness uygulaması olarak dikkat çekmektedir. Birçok video sayesinde mekâna bağlı kalmadan ister zayıflama amacıyla, isterseniz de vücut geliştirmek amacıyla kullanabileceğiniz uygulamanın temel sürümü Android ve Apple mağazalarda ücretsizdir. Ancak premium üyelik alarak kendinize özel fitness çalıştırıcısı alabilmeniz de mümkündür.

Shazam

Shazam uygulaması, akıllı telefonların belki de en ünlü uygulamalarından biridir. Herhangi bir yerde hoşunuza giden bir şarkı duyduğunuzda, uygulamayı açıp telefonunuzu sesin geldiği yöne doğru tuttuğunuzda uygulama size şarkının, şarkıcının ve albümün adını söylemektedir. Shazam, Android cihazlar için ücretsiz indirilebilmektedir.

Netflix

Amerika çıkışlı ve son zamanlarda adından farklı platformlarda söz edilen bir uygulama olan Netflix, bir dizi seyretme uygulamasıdır. Her üç akıllı telefon işletim sisteminde de çalışan uygulamadan faydalanabilmek için üyelik gerekmektedir. Birbirinden farklı çok sayıda dizi arşivi bulunan uygulama, son dönemde akıllı telefon kullanıcıları tarafından en çok ilgi gösterilen uygulamalardan biridir.

Pocket

Akıllı telefonunuz için en iyi 6 ücretsiz uygulamanın sonuncusu ise, Pocket uygulamasıdır. Pocket uygulaması, internette gezerken okumak isteyip de zamanınız olmadığı için okuyamadığınız yazıları işaretler ve daha sonra oluşan metin listenizden seçerek bu yazıları okumanıza olanak tanır.

Exit mobile version