Akıllı Telefon Şirketleri Gösteriye Devam Edecek

En büyük akıllı telefon etkinlikleri COVID-19 salgını nedeniyle birer birer iptal ediliyor. Fakat şirketlerin önde gelen çevrimiçi etkinliklerle ürün tanıtımı yapmak istedikleri açık. MWC veya MWC yok ancak gösteri devam etmeli görüşü hakim. 

Son zamanlarda Huawei MatePad Pro, Huawei Mate XS, Sony Xperia 1 II ve Sony Xperia 10 II için forumlar oluşturuldu ve şimdi Realme X50 Pro, OPPO Find X2, OPPO Reno3 Pro, ve iQOO 3 için hazırlık yapılıyor.

Realme X50 Pro, OPPO Find X2, OPPO Reno3 Pro ve iQOO 3

Realme, Hindistan ve Avrupa’da Realme X50 Pro’nun tanıtımına başladı. İlk izlenimler, Realme’nin bu yeni 5G amiral gemisi hakkında oldukça olumlu etkiler bıraktı.

Corona virüs akıllı cihaz sektörlerinin tamamında ciddi anlamda olumsuz bir etki bıraktı ancak tüm bunlara rağmen akıllı telefon üreticileri etmedi Şimdi ise yapılan online tanıtımla akıllı telefon şirketlerinin en büyük gözdesi.

Realme X50 Pro, OPPO Find X2, OPPO Reno3 Pro, ve iQOO 3 gibi cihazların tamamı için online etkinlikler yapıldı ve yapılmaya da devam edecek. Burada asıl önemli olan faktör katılımcı sayısı.

Exit mobile version