Akıllı Saatler için En İyi Verimlilik Uygulamaları

Akıllı saatler için en iyi verimlilik uygulamaları listesinde hangi programlar bulunuyor? İşte birbirinden başarılı uygulamalar!

Akıllı saatler üzerinden kullanılabilecek en iyi verimlilik uygulamaları neler? Özellikle son yıllarda büyük bir popülerliğe sahip olan giyilebilir cihazlar için pek çok verimlilik uygulaması bulunuyor. Bu konuda en başarılı olan programlara aşağıdan bakabilirsiniz.

Yaşamı kolaylaştıran akıllı saatler, kısa sürede günlük hayatımızın vazgeçilmez parçalarından biri oldu. Giyilebilir cihazların popülerliğinin artması ile birlikte akıllı saat üreten firmaların sayısında artış yaşandı.

En iyi teknolojik ürünlerden olan akıllı saatler, sahip oldukları özellikleri ile günlük hayatımıza çok hızlı giriş yaptı. Akıllı telefonlarımızla yaptığımız birçok şey, bu akıllı ürünlerle yapılabiliyor. Dolayısıyla bazı işlemler için akıllı telefon yerine akıllı saat tercih ediliyor.

Şu anda çok fazla sayıda akıllı saat bulunuyor. Sayının artması ile beraber donanım tarafında da gelişme yaşanıyor. Bu sayede giyilebilir cihazlar üzerinden birçok uygulama kullanılabiliyor. Peki, akıllı saat için en iyi verimlilik uygulaması nedir?

Akıllı Saatlerde Kullanılabilecek Verimlilik Uygulamaları Listesi

Verimlilik Uygulamaları-1

1. Todoist

Todoist sayesinde yapılacaklar listesi oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz yapılacaklar listesini görüntüleyebilir ve tamamladığınız görevleri işaretleyebilirsiniz. Çok basit bir kullanıma sahip olan uygulamayı hiçbir ücret ödemeden indirebilirsiniz. Kullanıcı dostu arayüze sahip olan Todoist, verimliliğinizi arttıracak uygulamalardan bir tanesidir.

2. Drafts 5

IOS işletim sistemli cihazları kullanan kişilerin en fazla kullandığı uygulamalar arasında yer alan Drafts 5, not almayı çok kolaylaştırıyor. WatchOS işletim sistemi için de geliştirilen uygulama, Apple markalı akıllı saatlerde kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Diğer cihazlarınızla ile senkronize çalışan bu uygulama ile kolaylıkla not alabilir, aldığınız notlarını sınıflandırıp düzenleyebilirsiniz. Kullanıcı dostu arayüzü ile rahatlıkla uygulamayı kullanabilirsiniz. Uygulama içinde yer alan bazı özellikleri aktif hale getirmek için premium versiyonu satın almanız gerekli olabilir.

3. Hours

Düzgün ve verimli çalışabilmenin ilk koşulu zamanı iyi ve planlı kullanmaktan geçiyor. Özellikle iş sektöründe zamanı doğru kullanmak başarıyı da beraberinde getiriyor. Birden fazla proje ve işte çalışan kişiler için tasarlanan Hours uygulaması sayesinde işlerinizi kolay bir biçimde planlayabilir ve zaman takip uygulaması ile daha verimli çalışmanızı sağlayabilirsiniz.

Apple Watch cihazlarında da kullanımı pratik olan bu uygulama ile saat üzerinden planlarınızı görüntüleyebilir ve teslim zamanı gibi farklı bilgileri görüntüleyebilirsiniz. Hours uygulamasının bir başka yararlı özelliği ise iş yerlerinde ortak olarak kullanılması bu sayede çalışanlar tüm iş süreçlerinden kolaylıkla haberdar olabilirsiniz.

4. 24me Smart Personal Assistant

İş yaşantısında planlamalarınızı doğru yapamayan ve asistan yardımına ihtiyaç duyan biri misiniz? O zaman 24me Smart Personal Assistant uygulaması tam size göre. 24me Smart Personal Assistant’ı bir ajanda uygulaması olarak düşebilirsiniz.

Bu uygulama ile yapacaklarınızı not alabilir, işlerinizi planlayabilir, randevularınızı düzenleyebilir ve hatırlatıcılar kurabilirsiniz. Özellikle yoğun iş temposunda sağladığı kolaylıklarla kullanıcıları mutlu ediyor. Apple Watch saatiniz ile de senkronize kullanarak günlük iş takibinizi rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.

5. Microsoft PowerPoint

Microsoft Powerpoint, iş yaşantısında en çok tercih edilen sunum hazırlama ve gösterme uygulamasıdır. Powerpoint sunumları sırasında yaşanan stresten ötürü slaytları kontrol etmek oldukça zordur.

Bir uzaktan kumanda görevi gören Microsoft PowerPoint’in Apple Watch ve Wear OS uygulaması sayesinde sunum esnasında slaytlarınızı tek hareketle ileri veya geri almak oldukça kolaydır. Özellikle profesyonel iş toplantılarında, çalışanların mutlaka tercih etmesi gereken bir uygulama olarak görülüyor.

6. Circa

Circa, son yıllarda özellikle global iş sektöründe tercih edilen bir uygulamadır. Farklı ülkelerde şubeleri bulunan şirketler için tasarlanan bu uygulama ile aynı saat diliminde bulunmayan şirket çalışanları birbirlerinin iş planlarını görüntüleyerek ortak çalışma yapabilir ve birbirlerinden haberdar olabilirler.

Wear OS’in yanı sıra Apple Watch için de geliştirilen Circa’ yı uygulama mağazasından indirip, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

7. CloudMagic

CloudMagic, tüm mail hesaplarınızı tek bir pencerede aynı anda kullanmanızı sağlayan bir mail uygulamasıdır. Bu uygulama ile Gmail, Yahoo ve Outlook gibi en yaygın olan mail sistemleri tek çatı altında buluştu. Uygulamanın en pratik yanı, hesap değiştirmeden aynı anda tüm mail adreslerinize tek bir posta kutusu sayesinde erişim sağlayabilmektir.

Akıllı saatleriniz ile de oldukça uyumlu çalışan bu uygulama ile akıllı cihazlarınızdan kolaylıkla mail atabilir, gelen maillere cevap yazabilir ya da gelen kutusunda arama yapabilirsiniz. Hatırlatma ve şifreleme özellikleri ile en çok kullanılan e-posta uygulamalarından biridir.

8. Hangouts

Google şirketinin geliştirmiş olduğu Hangouts uygulaması, dünyanın herhangi bir noktasında yer alan aile ve arkadaşlarımızla hiçbir para ödemeden iletişim kurmamıza sağlayan bir uygulamadır. Şirket çalışanları tarafından da oldukça sık tercih edilen Hangouts ile hem yazılı hem de görüntülü olarak iletişime geçmek mümkündür.

Bu uygulamanın en büyük artılarından biri de karşı tarafa sesli mesaj yollayabilmek. Sohbet esnasında yer alan son 20 mesajı da kolaylıkla görüntüleme şansına sahipsiniz. WatchOS ve Wear OS işletim sistemine sahip akıllı saatlerle de uyumlu çalışan bu uygulamanın en büyük handikabı, Hangout’un saat arayüzünde sadece mesaj göndermek ve okumak gibi sınırlı özellikler yer almasıdır.

9. MediSafe

İlaç kullanımı sağlık için oldukça mühim bir konudur. İlaçlarınızı takip edemiyorsanız, zamanında almayı kaçırıyorsanız veya tamamen unutuyorsanız MediSafe tam sizin için geliştirilmiş bir uygulamadır.

MediSafe, Wear OS ve watchOS işletim sistemlerine sahip akıllı saatlere yüklenebilen ve gün içinde ilaç takibinizi yapan bir uygulama. Uygulama arayüzünde bulunan araçlar sayesinde, kullandığınız ilaçları sisteme kaydedebilirsiniz. Bu sayede ilaç saatinde alacağınız bir uyarı ile ilacınızı atlamamış olursunuz.

Özellikle gün içinde mutlaka tam saatinde almanız gereken bir ilaç varsa bu uygulama tam size göre. İlacı içtikten sonra gelen hatırlatmayı kaydırarak sisteme kaydedebilir, emin olmadığınız durumlarda uygulamayı inceleyebilirsiniz.

10. Google Haritalar

Google Haritalar, Google şirketinin senelerdir kullanıcılarına sunmuş olduğu bir yer gösterme ve yer bulma uygulamasıdır. Bu uygulama ile dünyada bulunan neredeyse tüm ülkelerin ve şehirlerin haritaları mevcuttur.

Akıllı saatlerle de uyumlu çalışan bu uygulamada konumunuzu bulabilir ve paylaşabilir ya da navigasyon özelliğini kullanarak hiç bilmediğiniz bir yere kolayca gidebilirsiniz. Saat üzerinde yer alan menü sayesinde, yer arama ve yön tarifi gibi farklı özellikleri rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Exit mobile version