Airbnb TV Şovları Hazırlayacak!

Airbnb bile televizyon kanalı formatına giriyor. Reuters’e göre otel ve kiralama platformu; kısa filmler, belgeseller üretmek için kendi TV stüdyosunu kurmayı hedefliyor ve seyahatin tanıtımını yapabileceğini ve bunun yanı sıra platformunu kullanabileceğini gösteriyor.

Fikir göründüğü kadar uzak değil. Reuters; Airbnb’nin birkaç yıldır, mevcut prodüksiyon stüdyoları ve eğlence şirketleriyle ortaklık kurmayı ya da Airbnb misafirlerini ve ev sahiplerini tanıtan, seyahat eden yerleri tanıtacak şovlar ve video içerikleri üretmek için kendi iç stüdyosunu kurmakta olduğunu belirtti.

Airbnb format değiştiriyor

Rapor, Airbnb’nin CEO Brian Chesky tarafından yönlendirildiği söylenen çabayla ilgili olduğunu belirtti. Airbnb’nin Apple’ın yeni TV Plus abonelik servisi için Ev adlı bir TV programı çalıştırdığı bildirildi. Şov Dünyadaki, eşsiz yaşam alanlarını ve orada yaşayan insanları ortaya çıkarmaya odaklanıyor.

Birkaç yıl önce başlayan Airbnb, geleneksel otel endüstrisini ve sadece konaklama yerine daha fazlasını içerecek şekilde büyüyen kendisi için yeni bir imaj yaratmaya başladı.

Exit mobile version