Age of Empires 3 Hileleri

Age of Empires 3 hileleri ile oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşımaya ne dersiniz? Bu eğlenceli hileleri deneyin!

Age of Empires 3 hileleri ile oyuna biraz eğlence katmak istemez misiniz? Strateji oyunları söz konusu olduğunda akıllara gelen video oyunu serilerinden Age of Empires’ın üçüncü oyununda oyunu oynarken daha çok eğlenmenizi sağlayacak birçok hile kodu bulunuyor.

Oyundaki hileler, herhangi bir başarı elde etmenizi engellemez. Hileleri kullanmak da oldukça kolay. Enter tuşuna basıp sohbet bölümünü açabilir ve aşağıda yer alan kodlardan birini giriyorsunuz ve hile etkinleştirme süreci bu kadar sürüyor. Enter tuşuna bastığınızda da istediğiniz hileyi etkinleştiriyorsunuz.

Age of Empires 3 Hileleri Neler?

Age of Empires 3 Hileleri Neler?

Odun Hilesi

Age of Empires’ın üçüncü oyununda odun hilesi yapmak için <censored> kodunu kullanıyorsunuz. Bu kod, envanterinize 10.000 odun ekliyor. Hile kodlarında anlam aramak gibi gaflete düşmemek gerekiyor. Bu kodlar sadece geliştiricinin esprili yaklaşımını yansıtıyor.

Yiyecek Hilesi

Yiyecek almak için sohbet kısmına “Medium Rare Please” yazıp Enter tuşuna basmanız yeterlidir. Bu kod da zannediyoruz ki bize geliştiricinin damak zevki hakkında ipucu veriyor.

Altın Hilesi

“Give me liberty or give me coin” kodu ile kullanabileceğiniz bu hile, size 10.000 para veriyor. Size verilen para ile yapım sürecinde gerekli malzemeleri alabilirsiniz.

XP Hilesi

“Nova & Orion” kodu ise deneyim puanı kazanmak için kullanabileceğiniz hile kodudur. Bu kodu kullanır kullanmaz tarafınıza 10.000 deneyim puanı aktarılır.

Hayvanları Şişmanlatma Hilesi

Tüm hayvanları şişmanlatarak gıda kaynağınızı büyütmek için “a recent study indicated that 100% of herdables are obese” kodunu kullanabilirsiniz. Bu sadece sözde kalmaz, hayvanlar gerçekten de kilo alıp büyür.

Canavar Kamyon Hilesi

“tuck tuck tuck” kodu ise aklınıza gelebilecek ne varsa üzerinden geçebilen büyük bir canavar kamyon oluşturur. Bu kamyonları dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Saldırı hâlinde rakiplerinizin üzerine bile gönderebilirsiniz.

Lazerbear Hilesi

“o canada 2005” kodunu kullanarak Kanada bayrağı pelerinine sahip, gözlerinden ışın çıkarabilen ve hatta uçabilen bir süper ayı yaratabilirsiniz.

Haritayı Tamamen Gösterme Hilesi

“X marks the spot” kodu ile haritanın tamamını görebilirsiniz. Düşmanlarınızın nerede olduğunu anında görmek istiyorsanız kullanışlı bir hile olabilir.

Age of Empires 3 Hile Etkinleştirme Nasıl Yapılır?

Exit mobile version