AgarZ Nasıl Oynanır?

Agar.io'nun daha gelişmiş hâlini sunan AgarZ nasıl oynanır? Yeni başladıysanız ya da yeni başlayacaksanız bu rehbere mutlaka göz atın.

AgarZ nasıl oynanır? AgarZ skin yapma ve yükleme adımları nelerdir? Bu gibi sorulardan yola çıkarak AgarZ oynamaya yeni başlayanlar ve başlamak gibi bir niyeti olanlar için detaylı bir rehber oluşturduk.

Hayatımıza giren akıllı telefonlar, tabletler, bilgisayarlar günlük işleyişleri kolaylaştırmanın yanında keyifli zaman geçirmenizi sağlayacak oyunları da kullanıcılarına sunuyor. Her dönemin ileride kendini gülümseme ile hatırlatan bir oyunu olur. AgarZ da günümüzün en popüler oyunları arasında yer alıyor.

AgarZ Nasıl Oynanır-1

AgarZ Nasıl Oynanır?

Daha fazla gold almak için premium hesaba geçebileceğinizi unutmayın.

AgarZ Skin Yapma Adımları Neler?

Agar.io ve AgarZ Farkı Nedir?

Tarayıcı üzerinde herhangi bir yükleme işlemi yapmadan kolaylıkla oynanabilen Agar.io’nun dünyaya yayılması ile AgarZ gibi pek çok server ortaya çıktı. Bu yeni serverlerin açılmasına sebep olarak ise Agar.io’nun yetersiz kalan yapısı gösterildi.

Çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu sunucunun en beğenilen özelliği ise sınırsız skin seçeneğini içeriğinde barındırıyor olmasıdır.

Agar.io ile aynı şekilde oynanan AgarZ, kullanıcılarına sunduğu yenilikler ile bu noktada ondan ayrılıyor. İkisi arasında görülen en büyük fark ise bu serverda oyuncuların kullanabileceği bir chat ekranının olmasıdır.

Chat özelliği sayesinde kişiler server üzerinden bağlantı kurabilir. Ayrıca oyun giriş ekranının alt tarafında yer alan minik kutucuklar pek çok özelleştirme yapmanızı da sağlıyor. Son olarak, oyun kısmında ekranın yukarısında bulunan bir sayaç göreceksiniz. Bu da AgarZ server birincisinin seçilmesi için kalan süreyi sizlere gösteriyor olacak.

AgarZ Kuralları Neler?

Exit mobile version