ActionDash Özelliği Sayesinde Hayatınızı Programlayın

Zaman kontrolü ve sağlık gibi konular en büyük problemlerimiz olarak görülebilir(ActionDash ile bu problem atlatılabilir). Basit bir örnek vermek gerekirse; gün içerisinde bazen neredeyse hiç sosyal medya hesaplarından çıkmak istemeyiz.

Yeni bir uygulama, Google’ın Dijital Sağlık özelliğini (hangi uygulamalara çok fazla zaman harcadığınızı söylemeye yardımcı olacak bir dizi araç) alır ve birçoğunu tüm Android telefonlara açar.

ActionDash Ne Tür Özellikler Sunuyor ?

ActionDash size; gününüzde hangi uygulamaların zaman harcadığını, telefonunuzu kaç kez açtığınızı ve kaç bildirim aldığınızı açık bir şekilde gösterir. Farklı ekranlara kaydırmak; arızaları gün, saat ve uygulamaya göre görmenizi sağlar.


ActionDash; aynen Digital Wellbeing gibi görünüyor ve öyle hissettiriyor. Uygulamalar o kadar benzer ki, telefonumda ikisini yan yana karşılaştırırken sık sık hangi uygulamayı kullandığınızı kontrol etmek zorunda kalabilirsiniz.

ActionDash’in arkasındaki geliştirici Chris Lacy; “Google’ın en son özelliklerini Google’dan / OEM’lerden / operatörlerden alma olasılığı düşük olan cihazlara getirme fırsatı kesinlikle bana çekici geliyor”diyor. Bu da bizlere uygulamanın her yerde kullanılabileceğini gösteriyor.

Exit mobile version