En İyi Açık Dünya Oyunları (Mobil)

Açık dünya oyunları mobil platformlarda çok az. Bu nedenle çoğu oyuncu oynayacak oyun bulamıyor. Siz de bu oyunculardansanız listeye göz atın.

Her ne kadar sayı bakımından PC ya da oyun konsollarında çok fazla olsa da açık dünya oyunları mobil platformlarda çok fazla bulunmuyor. Gezmekte özgür olunan çok sayıda mobil oyun olsa da ne yazık ki oyuncular için belirlenen alan oldukça küçüktür. Bu da oyuncuların bu oyunlardan keyif almasının önünde engel oluşturuyor.

Siz de daha çok haritada özgürce gezebileceğiniz mobil oyunlar arıyorsanız listemizdeki oyunlara mutlaka göz atmalısınız.

Açık Dünya Oyunları (Mobil) Listesi

Android ve iOS’te oynayabileceğiniz open world (açık dünya) mobil oyunlar arasında yukarıdaki oyunlar yer alıyor. Bu oyunları gelin, daha yakından inceleyelim.

1. Minecraft

Minecraft sadece PC’de ya da oyun konsollarında değil, mobilde de oldukça popüler bir oyundur. Hayatta kalma ve yaratıcı olmak üzere iki mod sunar. İlki, zombi gibi yaratıkların olduğu, yapı inşa ederek hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz bir moddur. İkinci mod ise size açık dünyada hayallerinizdeki şehri yapma fırsatı sunuyor.

Minecraft Mobil

Oyunu satın almak isterseniz Minecraft’ın Play Store sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

2. Gangster Vegas: World of Crime

Gangster Vegas: World of Crime, Android’deki en eski açık dünya oyunlarından biridir. Dünyanın en popüler açık dünya oyunu serilerinden Grand Theft Auto’nun en iyi alternatiflerinden biri olduğu da söylenir.

Oyunda size yerine getirmeniz gereken çeşitli görevler veriliyor. Bu görevlerin yanı sıra yarışlara katılabiliyor ve daha birçok aktivite ile meşgul olabiliyorsunuz. Gangster Vegas’ı Play Store sayfasından indirebilirsiniz.

3. GTA: San Andreas

Grand Theft Auto: Vice City’den sonra GTA serisini en çok sevdiren oyunlardan biri muhtemelen Grand Theft Auto: San Andreas’tır. Oyun, orijinal versiyonu ile aynıdır. Bir hikâye modu var ancak buna bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Dilerseniz haritada özgürce gezebilirsiniz.

GTA: San Andreas’ın Play Store‘dan satın alınabildiğini bilmek, bu oyuna yıllarını verenleri oldukça mutlu edecektir.

4. Bully: Anniversary Edition

Rockstar Games’in mobil platformlara getirdiği başka bir oyun da Bully’dir. Bu oyun, 15 yaşındaki bir çocuğun okul hayatını merkezine alıyor. Bu oyunun şimdiye kadar okul ile ilgili yapılan en detaylı oyunlardan biri olduğunu söylemek yanlış sayılmayacaktır. Bully’yi Play Store‘dan satın alabilirsiniz.

5. GTA: Liberty City Stories

GTA: Liberty City Stories, Rockstar Games’in mobilde piyasaya sürdüğü başka bir oyundur. GTA: San Andreas gibi bu oyunda da tamamlamanız gereken belirli görevler var fakat bu görevlere bağlı kalmak zorunda değilsiniz, harita gezmeyi de tercih edebilirsiniz.

GTA: Liberty City Stories’i oyunun Play Store sayfasından veya App Store sayfasından satın alabilirsiniz.

Exit mobile version