A101 Kapıda Uygulaması Başarılı Olabildi Mi?

A101 kapıda uygulaması

Henüz yeni yeni başlayan A101 kapıda uygulaması, bir başarı hikayesi yazabilmek için yola çıktı. Bakalım istenilen başarı yakalanabildi mi?

Nisan ayından itibaren bazı bölgelerde, Eylül ayı içerisinde de bütün Türkiye’de bu sistemin kullanımı sağlandı. İstegelsin platformu ile birlikte kapıya kadar hizmet götürme dönemi başlamıştı. Yani herhangi bir ürün almak için markete kadar gitmenize gerek kalmıyor. Şimdi ise aynı sistem, büyük market zincirleri tarafından uygulanıyor.

A101 kapıda uygulaması illere göre farklı talep aldı

A101 için 1 Eylül – 10 Ekim tarihleri son derece önemliydi. Özellikle de bu tarihlerde Türkiye’nin her yerine kapıya kadar servis imkanı sağlamaya çalıştılar. Gelen veriler, bu konuda aslında başarılı olabileceklerini gösteriyor.

A101 marketler zincirinin yeni uygulaması 1 milyon 41 bin 430 kez indirildi ve bu rakam oldukça iyi. Gelen tüm verilere göre Pazar günleri, 19.00-21.00 saatleri arasında oldukça yoğun bir sipariş hattı mevcut. Ayrıca başka bazı ilginç detaylar da yer alabiliyor. İstanbul Kadıköy’de en fazla talep edilen ürün maden suyu oldu.

İzmir’de boyoz en çok sipariş edilen ürün A101 kapıda uygulamasıolurken Ankara ve çevresinde; süt ve süt ürünleri ön plana çıktı. Sizce A101 yeni uygulaması başarılı olabilir mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Among Us Eris Loris Hilesi Düzeltildi!

Exit mobile version