Google Telefon Uygulaması Büyük Dikkat Çekiyor!

Herkesin büyük bir ilgiyle kullandığı Google telefon uygulaması çok önemli bir özellik alıyor. Hatırlayacağınız üzere kullanıcıların önemli bir bölümü kendisini arayan şirketlerden son derece şikayetçiydi. Görünüşe göre Google onların bu isyanını haklı gördü.

Günlük hayat içerisinde belki de defalarca şirketler tarafından aranıyoruz. Bazen ürün satışı yapmak bazen de hizmetlerini tanıtmak için bizleri arayan işletmeler, can sıkıcı olabiliyor. Hatta çoğu zaman son derece uygunsuz zamanlarda arıyorlar. Google şirketi bu problemi ortadan kaldırabilmek için yeni bir özellik geliştirdi.

Google telefon uygulaması güncelleniyor

Uygulama ile birlikte, Google şirketi kullanıcılara filtreleme ve arama engelleme gibi çeşitli özellikler sunmuştu. Hatta bu özellikleri daha da geliştireceğini söylemişti. Şimdi ise firma işletmelerden bıkan kullanıcılar için önemli bir gelişmeye imza atıyor.

Yeni gelecek güncellemeyi şöyle anlatabiliriz. Sizi arayan şirket eğer Google doğrulama kaydına sahipse arama nedenini ekranda görebiliyorsunuz. Hem işletmenin kendisini hem de hemen altında arama nedenini görme imkanınız ololacak. Sizce Google tarafından yürütülecek bu yeni sistem, ne tür katkılar sunulabilir? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version