7 Days to Die hile kodlarına mı ihtiyacınız var? Bir hayatta kalma oyunundan çok daha fazlası olan 7 Days to Die’ın geliştiricileri zaten hemen hemen her alanda özelleştirme imkânı tanıyor. Oyunun size tanıdığı olanaklar sayesinde karakteri yaratmaktan karakterin idame ettireceği yaşama kadar her konuda kontrol sahibi olabiliyorsunuz.
Başlangıçta önceden tasarlanmış bir karakterle başlamak yerine kendiniz bir karakter oluşturuyorsunuz. Evinizi bile kendinizin yapabildiği bu oyunda sıkılmanız mümkün değildir ama video oyununu daha da eğlenceli hâle getirmek isterseniz birtakım hilelere de başvurabilirsiniz.
7 Days to Die’da Nasıl Hile Yapılır?
Oyunun ayarlarından “Modded Options” kısmına girin ve “Cheat Mode” seçeneğini “On” olarak değiştirin.
Bu adımları uyguladıktan sonra aşağıdaki hileleri etkinleştirmek için oyunda F1 tuşuna basabilirsiniz.
7 Days to Die Hile Kodları Listesi

- creativemenu: Yaratıcı menüsünü açıp kapatır.
- dm: Geliştirici modunu etkinleştirir. Bunun sayesinde G’ye basarak ölümsüz olmak gibi birçok avantaj elde edebilirsiniz.
- gettime: Gün ve saat bilgisi verir.
- giveself (Eşya Adı): Belirtilen eşyayı verir.
- giveselfskillxp (Yetenek Adı) (Miktar): Karakterin belirtilen yeteneğine belirli bir miktarda XP verir.
- giveselfxp (Miktar): Karaktere belirtilen miktarda XP verir.
- kill: Hedefi öldürür.
- killall: Oyundaki herkesi öldürür.
- listents: Oyundaki tüm zombileri, hayvanları ve oyuncuları listeler.
- listplayers: Oyuncuları bilgileriyle (Can durumu, ID, IP adresi vb.) birlikte sıralar.
- Say (Mesaj): Tüm oyunculara mesaj gönderir.
- settime: Zamanı değiştirir.
- spawnairdrop: Air drop oluşturur.
- spawnsupplycrate: Tedarik sandığı oluşturur.
- spawnwanderinghorde: Zombi sürüsü oluşturur.
- thirsty (Değer): Karakterin açlık ve susuzluk seviyesini belirler.
- weather (Hava Durumu) (Değer): Belirtilen hava durumunu etkinleştirir ya da devre dışı bırakır. Örneğin “weather snow 1” yazarsanız kar yağmaya başlar.
- weathersurvival: Hava durumundan etkilenip etkinlenilmeyeceğini belirler. Açık (weathersurvival on) olduğunda oyuncu soğuk havada üşüyebilir, kapalı (weathersurvival off) olduğunda ise oyuncu bundan etkilenmez.
7 Days to Die Eşya Kodları

- Iron Boots: armorIronBoots
- Iron Gloves: armorIronGloves
- Iron Helmet: armorIronHelmet
- Leather Boots: armorLeatherBoots
- Leather Gloves: armorLeatherGloves
- Leather Hood: armorLeatherHood
- Military Boots: armorMilitaryBoots
- Military Gloves: armorMilitaryGloves
- Military Vest: armorMilitaryVest
- Mining Helmet: armorMiningHelmet
- Padded Boots: armorClothBoots
- Padded Gloves: armorClothGloves
- Padded Hood: armorClothHat
- Scrap Armor Schematic: armorScrapChestSchematic
- Scrap Boots: armorScrapBoots
- Scrap Chest Armor: armorScrapChest
- Scrap Gloves: armorScrapGloves
- Scrap Helmet: armorScrapHelmet
- Scrap Leg Armor: armorScrapLegs
- Steel Armor Schematic: armorSteelChestSchematic
- Steel Boots: armorSteelBoots
- Steel Chest Armor: armorSteelChest
- Steel Gloves: armorSteelGloves
- Steel Helmet: armorSteelHelmet
- Steel Leg Armor: armorSteelLegs
- Steel Leg Armor: armorSteelLegs
- SWAT Helmet: armorSwatHelmet

7 Days to Die 2025 Güncellemesiyle Hile Kullanımı Değişti mi?
2025 itibarıyla 7 Days to Die’ın yeni sürümünde (v1.2+) hile sisteminde büyük bir değişiklik yapılmadı. Ancak geliştiriciler, bazı komutları çok oyunculu modlarda kısıtladı. Artık dm (developer mode) ve creativemenu komutlarını kullanmak için yönetici yetkisi gerekiyor. Bu durum, sunucu istismarlarını azaltmak için getirildi.
Yeni Eklenen Bazı Komutlar (2025 Sürümü)
Yeni versiyonla birlikte birkaç ekstra hile kodu eklendi:
-
buff (Efekt Adı): Karaktere geçici bir güçlendirme verir.
-
debuff (Efekt Adı): Belirtilen etkiyi karakterden kaldırır.
-
teleport (Oyuncu Adı / Koordinat): Belirtilen oyuncuyu veya kendinizi istenen konuma ışınlar.
Bu tür oyunları seviyorsanız daha fazlasına ulaşabileceğiniz en iyi zombi oyunlarına göz atmak isteyebilirsiniz.








Yorum Yap