LG, 2019 Yılında Katlanabilir Telefon Üretmeyecek

İlk katlanabilir telefon duyuruları dalgası olarak; Samsung, Huawei, Xiaomi ve diğerlerinin bu ay cihaz göstermesi bekleniyor. Ancak onlara katılması umulan tek şirket LG, bunun dışına çıkacağını söylüyor.

LG; rulo TV’ler üreten aynı şirket olmasına rağmen, gazetecilere katlanabilir bir telefon üretmek için “çok erken” olduğunu ifade etti. Bu tutum, şirketin profesyonel üretimden yana olduğunu gösteriyor.

LG, Akıllı Telefon Pazarındaki Yerini Yeniden Kazanmak İstiyor

Özellikle de akıllı telefon alanında önemli gelişmeler kaydeden LG, bir miktar gerilemişti. Akıllı telefonlar için pazar talebinin yaklaşık 1 milyon olması bekleniyor, ancak LG’nin akıllı telefon işindeki ana sorunu pazardaki yerini yeniden kazanmak.

LG’nin birkaç yıldan beri katlanabilirler için patent başvuruları sunduğunu görmemize rağmen, şirketin ilk önce geleneksel akıllı telefonlarına odaklanması gerekebilir. LG, işini tersine çevirmek amacıyla geçen Kasım ayında, önemli bir ismi mobil bölümünün başına getirdi.

LG şirketi hızla yaklaşan iki yeni bayrak gemisine sahip. The Korea Times; LG’nin 5G’li V50 ThinQ ve LG G8 ThinQ’nun her birinin şirketin Mart ayından Nisan ayına kadar çıkaracağı modeller olduğunu ifade etti.

Exit mobile version